دومین جلسه هیئت اندیشه‌ورز استان کرمان برگزار شد.

03431323093

nezaratuk@uk.ac.ir

  • تاریخ انتشار : // - 13:24
  • تعداد بازدید : 167
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دومین جلسه هیئت اندیشه‌ورز استان کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری‌فرد رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و رئیس هیئت اندیشه‌ورز استان، ضمن اشاره به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، از عموم مردم و شرکت‌کنندگان در انتخابات که با حضور شورآفرین خود همچون ادوار مختلف انتخابات ثابت کردند؛ همواره پشتیبان انقلاب و نظام هستند، تشکر و قدردانی نمود.

رئیس دانشگاه معین استان با بیان اینکه هیئت‌های اندیشه‌ورز به‌منظور بهره‌مندی از توانمندی‌ها و ظرفیت‌های علمی و نخبگانی استان‌ها به وجود آمده‌اند، افزود: باتوجه‌به پتانسیل‌های موجود در دانشگاه‌های استان و با تدوین برنامه‌های راهبردی در راستای تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، شعار سال و مأموریت‌های علمی و فناوری، بتوانیم در مسیر توسعه و پیشرفت گام‌های مؤثری برداریم.

دکتر اکبری فرد ضمن مرور برکات و دستاوردهای جلسه قبل، ابراز امیدواری کرد: در این جلسه نیز مطالب مهم و مؤثری مرود بررسی قرار گرفته و تصمیمات مناسبی برای دانشگاه و استان اخذ شود.

لازم به ذکر است: در ادامه این نشست اعضاء حقیقی و حقوقی هیئت اندیشه‌ورز استان کرمان، متشکل از رؤسا، نمایندگان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، پارک علم و فناوری، جهاد دانشگاهی و بنیاد نخبگان استان کرمان، نقطه‌نظرات خود را در خصوص موضوعات مطرح شده بیان نمودند.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 7 نفر
بازدید این صفحه : 5 نفر
بازدید امروز : 3482 نفر
کل بازدید : 2432646 نفر
آخرین بروزرسانی : 1405/02/12 00:09
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1