نشست مسئولان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر دانشگاه با امام جمعه شهرستان بردسیر

  • تاریخ انتشار : 1398/09/25 - 09:58
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نشست مسئولان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر دانشگاه با امام جمعه شهرستان بردسیر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، به نقل از مجتمع آموزش عالی بردسیر دکتر مهدی نقی زاده رئیس مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر ضمن تشکر از حضور امام جمعه، وی را از مفاخر شهرستان نام برد و افزود: حجت الاسلام والمسلمین کرمانی همواره پشتیبان و حامی مراکز آموزش علمی و جامعه دانشگاهی شهرستان، خصوصاً دانشکده کشاورزی بردسیر بوده است.، قطعاً  اگر حمایت‌ها و همراهی مسئولین نبود، ما با مشکلات فراوانی روبرو می‌شدیم.

وی گفت: ان شاالله با تداوم این حمایت‌ها شاهد رشد و شکوفاهی بیشتر آموزش عالی و تبع آن، رشد فرهنگی در شهرستان باشیم.

حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر کرمانی امام جمعه شهرستان بردسیر، از فضای همدلی و صمیمیتی که در میان مسئولان، همکاران و دانشجویان مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر وجود دارد ابراز خرسندی نمود.

وی از عملکرد مسئولان مرکز، به دلیل فراهم نمودن امکانات کامل آزمایشگاهی، آموزشی و رفاهی برای دانشجویان که باعث رضایت دانشجویان نیز شده است تقدیر و تشکر نمود و خواستار تداوم این عملکرد و موفقیت در عرصه‌های علمی و فرهنگی شد و همچنین اشاره‌ای به رفع کمبودها و نواقص احتمالی داشت و آمادگی خود را در زمینه‌های مختلف جهت همکاری با مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر را اعلام کرد.

در پایان این نشست امام جمعه و رئیس ستاد نماز جمعه شهرستان بردسیر به همراه مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر  از قسمت‌های مختلف این مرکز؛ آزمایشگاه‌ها، خوابگاه دانشجویی، گلخانه‌های آموزشی، سلف سرویس، پایگاه بسیج دانشجویی، نمازخانه و ساختمان اداری و آموزشی بازدید کردند.

    1

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید