بیانیه مهم دانشگاه شهید باهنر

  • تاریخ انتشار : 1401/08/06 - 04:18
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

بیانیه مهم دانشگاه شهید باهنر

بیانیه مهم دانشگاه شهید باهنر کرمان در خصوص حوادث هنجارشکن مورخ ۴ آبان ۱۴۰۱ دانشگاه

دانشگاه در آرمان ما مبدأ تحولات است و باید جریان ساز باشد تا جامعه به حرکت رو به تعالی خود ادامه دهد.

در چهارشنبه 4/ 8/ 1401 اتفاقات سخیفی در دانشگاه فاخر شهید باهنر رخ داد که نه تنها موجب دل آزردگی طیف وسیعی از اقشار دانشگاهی، نیروهای انقلابی و خانواده‌­های معظم شهدا و ایثارگران شد، بلکه بنا به شأن و منزلت دانشگاه دل هر آزاده و آزاد اندیشی را به درد آورد.

تخریب اموال دانشگاه و دانشجویان، غارت اموال عمومی، شکستن شیشه­‌ها و درب­‌های آهنی، شعارنویسی، بددهنی و بی­‌حرمتی به مقام دانش و دانشگاه، سرقت برخی دستگاه‌­ها، حمل انواعی از سلاح‌­های سرد از جمله تیغ و قمه تنها بخشی از اتفاق­‌های نابخشودنی این روز بود که متاسفانه برای ابد در تاریخ دانشگاه ثبت شد.

در این روز به روشنی مشخص شد که هدف از اعتراض­‌های اخیر چیزی فراتر از درخواست‌های به حق  مردمی است؛ امری که رسانه­‌های معاند و بیگانه پشت آن مخفی شده و تنها شعار آن را می­‌دهند و در این مسیر از مردم و دانشجو برای مقاصد شوم خود سپر انسانی ساخته­‌اند.

 متاسفانه شواهد روشن و خدشه ناپذیری نشان می­دهد عده­ای از افراد همیشه حاشیه‌­ساز نقش برجسته­‌ای در هدایت این رخداد داشته‌­اند. همچنین همزمان با اتفاقات تلخ در دانشگاه شهید باهنر، حادثه تروریستی حرم مطهر شاهچراغ و شهادت مظلومانه ده­‌ها تن از هموطنان عزیزمان رخ داد که هر دو دست کم در بر هم زدن نظم و آرامش کشور و به حاشیه بردن مطالبات به حق جامعه اشتراک دارند.

در یکی دو هفته گذشته دانشگاه با هرگونه رفتار غیر­قانونی و هنجارشکن از جمله تجمع سه روزه در محیط دانشگاه که علاوه بر لطمه وارد کردن بر ساحت دانشگاه موجب بر هم زدن نظم و آرامش آن بود با درایت و سعه صدر برخورد کرد. ولی حوادث چهارشنبه گذشته نشان داد ادامه این روند به هیچ وجه به صلاح جامعه ارزشمند دانشگاهی نیست.

 از آنجا که دانشگاه نسبت به فراهم نمودن امنیت فضای آموزشی، بستر امن پژوهش و تحقیق، ترویج گفتگوی آزاد و تامین آرامش دانشجویان، اساتید و همیاران علمی متعهد است، و به منظور حفظ و مراقبت از میراث مرحوم افضلی­‌پور که خالصانه دارایی خود را وقف ساخت دانشگاه برای مردم کرمان نمود، بنا به درخواست بدنه دانشگاهی، فعالین علمی و جمع کثیری از خانواده نگران دانشجویان، بعد از وقایع اخیر با هرگونه عامل مخل مولفه‌­های یاد شده سخت­گیرانه تر از قبل و مطابق با قوانین و مقررات رفتار خواهد کرد.

همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز می­بایست وجه همت خود را معطوف به بازگردادن بی و قید شرط و فوری نظم و آرامش به نهاد مقدس دانشگاه نمایند و خط خود را از اغتشاش­گران جدا کنند.

 در پایان دانشگاه متعهد است حافظ حریم علم، پرسشگری و کنشگری دانشگاهیان باشد؛ از این رو بیش از پیش خود را متعهد به ترویج فضای گفتگو و آزاد اندیشی می‌­داند و تمام تلاش خود را برای به ثمر نشاندن انتقادات منطقی و بجای جامعه دانشگاهی فرا می­‌خواند.

روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان

جمعه ششم آبان­ماه یکهزارو چهاصدو یک

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید