برگزاری سخنرانیها و پنلهای تخصصی روز سوم از هفتاد و سومین نشست معاونین دانشجویی کشور
برگزاری سخنرانیها و پنلهای تخصصی روز سوم از هفتاد و سومین نشست معاونین دانشجویی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر اردوان ارژنگ معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان در خصوص هفتاد و سومین نشست معاونان دانشجویی ضمن تقدیر و تشکر از میزبانی دانشگاه شهید باهنر گفت: خدا را شاکریم که در این نشست معاونان دانشجویی توانستند با ارائه دیدگاههای خود در جهت اعتلای دانشگاهها و حل مسائل دانشجویان گام بردارند.
وی در خصوص تبیین فرآیندهای مربوط به رویدادهای جدید از جمله دانشجویان سرآمد دانشگاه و المپیاد ورزشهای فناورانه بیان کرد: حفظ و ارتقای سلامت و ایجاد نشاط و شادابی در بین دانشجویان از طریق ترویج ورزش و زندگی فعال با رعایت ارزشهای اسلامی، ملی و اخلاقی، جهتدهی و غنیسازی اوقات فراغت دانشجویان؛ جلب مشارکت و افزایش مساعدت موسسات آموزش عالی و دانشگاهی و دانشجویان در اجرای فعالیتها و رویدادهای ورزشی و قهرمانی؛ ایجاد اتحاد، همدلی و همبستگی و روحیه همکاری در بین دانشجویان؛ ایجاد انگیزه و توسعه رقابت سالم در بین دانشجویان ورزشکار؛ شناسایی استعدادهای ورزشی و بسترسازی زمینه رشد و توسعه آنها در بین دانشجویان؛ ایجاد انگیزه جهت استمرار فعالیتهای ورزشی، تقویت روحیه خودباوری، احساس عزت و منزلت در بین دانشجویان از اهداف برگزاری المپیاد ورزش های فناورانه است.
وی در خصوص دانشجویان سرآمد دانشگاه گفت: دانشجویی سرآمد است که بر اساس آیین نامه و شیوه نامه موجود بالاترین مجموع امتیاز را کسب نماید و حداقل ۲۵ درصد بالاترین امتیاز کسب شده در بخشهای آموزشی،پژوهشی و فرهنگی و اجتماعی را به دست آورده باشد.
معاون امور دانشجویان داخل سازمان امور دانشجویان درادامه در خصوص شیوه نامه و نحوه محاسبه امتیازها توضیحاتی را ارائه نمود.
دکتر مجتبی شرانجانی مدیر کل دفتر نظارت، ارزیابی سازمان امور دانشجویان در سومین روز از نشست معاونین دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور در خصوص ارزیابی خدمات دانشگاههای کشور توضیحاتی را ارائه نمود.
وی عنوان کرد: ارزیابی دانشگاهها مربوط سال تحصیلی ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ می باشد که در این ارزیابی سه دانشگاه به عنوان دانشگاه برتر معرفی شدند و هفت دانشگاه نیز به عنوان دانشگاههای شایسته تقدیر انتخاب گردیده اند و این ارزیابی در سالهای بعد نیز ادامه خواهد یافت و منجر به سطحبندی دانشگاهها در زمینه ارائه خدمات دانشجویی خواهد شد.
مدیر کل دفتر نظارت،ارزیابی سازمان امور دانشجویان گفت: معیارها و شاخصهای ارزیابی در ۳ مولفه درون داد، برون داد و پیامد تنظیم شده است و بسترسازی جهت سیاست گذاری و برنامهریزی، ایجاد زمینه افزایش بهرهوری، سطح بندی دانشگاهها از نظر خدمات، تقویت زمینههای پاسخگویی به ذینفعان از اهداف این ارزیابی میباشند. دکتر ابوالفضل دانشور مدیر کل امور دانشجویان داخل و دبیر شورای موارد خاص مرکزی گفت: با توجه به ضرورت بازنگری آیین نامه بررسی موارد خاص در سطوح دانشگاهی، استانی و مرکزی و اهمیت نقش معاونتهای دانشجویی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی در اجرای آئین نامه مذکور، پیشنویس بازنگری شده را در هفتاد و سومین نشست معاونان دانشجویی مطرح و تغییرات پیشنهادی نیز ارائه و تشریح شد.
مدیر کل امور دانشجویان داخل و دبیر شورای موارد خاص افزود: در ادامه معاونان دانشجویی به طرح ملاحظات و نظرات خود پرداخته و نکات مطرح شده را به بحث و تبادل نظر گذاشتند.
دکتر ابوالفضل دانشور تصریح کرد: دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور ضمن تلاش بر صیانت از مقررات و ضوابط آموزشی برای حل مشکلات دانشجویان دارای شرایط خاص اهتمام ویژهای داشته باشد
دکتر دانشور با اشاره به اینکه در شورای موارد خاص مرکزی به روز شدهایم ادامه داد: هیچ پروندهای در شورای موارد خاص مرکزی معطل نمیماند و از دانشگاهها خواستند که معطلی دانشجویان دارای شرایط خاص در دانشگاهها قابل قبول نمیباشد.
1

نظر دهید