آیین نکوداشت کارکنان روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1401/03/03 - 00:15
  • تعداد بازدید : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آیین نکوداشت کارکنان روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر وحید میرزایی مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی یاد و خاطره شهدا بیت‌المقدس و آزادسازان خرمشهر را گرامی‌داشت و ضمن توصیه به جهاد تبیین گفت: سوم خرداد، روز مقاومت، پیروزی و روز رشادت‌هاست، رزمندگان اسلام با ایستادگی به ما جهاد را تببین کردند.

وی افزود: نامگذاری ۲۷ اردیبهشت به عنوان روز ملی ارتباطات و روابط عمومی نشاندهنده جایگاه ویژه روابط عمومی است، روابط عمومی‌ها با ورود به عصری موسوم به سازندگی در برابر موجی از رویکردهای جدید و انتظارات متفاوت نسبت به گذشته حافظ منافع ارتباطی یک سازمان در اذهان عمومی و رسانه هستند و به همین دلیل در ردیف 10 شغل پر استرس دنیا قرار دارد.

مدیر حوزه ریاست و روابط عمومی خاطر نشان کرد: امروزه، فناوری اطلاعات به عنوان یک علم در سراسر جهان مطرح شده و در بهبود روابط جوامع در زمینه‌های مختلف تأثیرگذار است و همچنین اطلاعات و ارتباطات در عصر حاضر تاثیر شگرف و بی‌نظیری پدید آورده، تاکید مقام معظم رهبری بر نقش روابط عمومی‌ها نیز به عنوان آیینه تمام نمای مراکز، سازمان‌ها و نهادهای مختلف و بهترین نمایانگر اوضاع داخلی هر مجموعه و  منعکس‌کننده چگونگی مسایلی است که در آن نهاد می‌گذرد.

در این نشست از خدمات ارزنده سیدسعید حسینی نژاد ماهانی، علیرضا عسکری، علیرضا محی‌آبادی نژاد، اکبرخالقی و هم چنین از شکوفه جوادی رئیس روابط عمومی دانشگاه تجلیل و تقدیر به عمل آمد.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید