پیام سرلشکر پاسدار دکتر محمد باقری در کنگره ملی ادبیات پایداری قرائت شد
پیام سرلشکر پاسدار دکتر محمد باقری در کنگره ملی ادبیات پایداری قرائت شد
در آئین افتتاح یازدهمین کنگره سراسری ادبیات پایداری و مقاومت که روز چهارشنبه ۲۴ اردیبهشتماه ۱۴۰۴ به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان و با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس برگزار شد، پیام رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، سرلشکر پاسدار دکتر محمد باقری، توسط سرتیپ دوم بسیجی مهدی امیریان، مدیرعامل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و رئیس سازمان ادبیات و تاریخ دفاع مقدس، در تالار وحدت دانشگاه قرائت شد .
متن کامل این پیام به شرح زیر است:
پیام سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری، رئیس محترم ستاد کل نیروهای مسلح به یازدهمین کنگره سراسری ادبیات پایداری و مقاومت (کرمان)
بسمالله الرحمن الرحیم
ادبیات پایداری و مقاومت بر بلندای تاریخ غرورآفرین ایران بزرگ و در سایهسار روایتهای جاودانه حماسه و غیرت نمایان گشت. تاریخ این مرزوبوم، حماسههایی در دفتر زرینش ثبت نموده که هر برگ آن، شرارهای بر جان استکبار و دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران انداخته است.
پایداری و مقاومت تنها یک واژه نیست؛ آیینهای تمامنما از استقامت ملت سرافرازی است که در کویر ستم، قامت کرامت خود را خم نکرد و عزت، استقلال و شکوه را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
کنگره سراسری ادبیات پایداری و مقاومت، گنجینهای از روایتهای ناب است تا نسل جوان و هوشیار کشور را با رشادتها و دلاوریهای قهرمانان دیروز و امروز پایداری و مقاومت، پیوندی عمیق و ناگسستنی بزند.
یازدهمین دوره کنگره سراسری ادبیات پایداری و مقاومت در کرمان، دیار سیدالشهدای مقاومت (ره) و با حضور محققین و پژوهشگران متعهد، فرصت مغتنمی است تا ادبیاتی که نشأتگرفته از شهامت و شجاعت شهدا، ایثارگران و رزمندگان میهن اسلامی است، به نسل جوان و نوجوان انتقال داده شود.
اینجانب از اساتید، پژوهشگران، فرهیختگان و دستاندرکاران این کنگره وزین که با تلاش و همت خود اشاعهگر ارزشهای ماندگار و حیاتبخش دفاع مقدس و مقاومت و ترویج روحیه اعتمادبهنفس، خودباوری و ایستادگی در مقابل استکبار میشوند، قدردانی نموده و امیدوارم در سایه توجه حضرت ولیعصر (عجلالله تعالی فرجه الشریف) و رهبریهای عالمانه فرمانده معظم کل قوا حضرت امام خامنهای (مدظلهالعالی)، سربلند و پیروز باشید.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح سرلشکر پاسدار محمد باقری اردیبهشتماه 1404