نمایش توانمندی‌های تیم آنست هلال‌احمر در دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1404/09/16 - 08:38
  • تعداد بازدید : 85
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
برنامه آموزشی - نمایشی کانون هلال‌احمر دانشگاه؛

نمایش توانمندی‌های تیم آنست هلال‌احمر در دانشگاه شهید باهنر کرمان

کانون هلال‌احمر دانشگاه با اجرای برنامه‌ای تخصصی و میدانی، توانمندی‌های تیم آنست هلال‌احمر را در قالب سناریوی واقعی جست‌وجوی مصدوم و آموزش اصول کار با سگ‌های نجات برای دانشجویان به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، کانون هلال‌احمر دانشگاه روز شنبه ۱۵ آذرماه ۱۴۰۴ با برگزاری یک برنامه تخصصی در محوطه مقابل کانکس هلال‌احمر و جنب دانشکده ادبیات و علوم‌انسانی، میزبان نمایش عملی «توانمندی‌های تیم آنست هلال‌احمر» بود.

این برنامه با هدف آشنایی دانشجویان با فرایندهای حرفه‌ای جست‌وجو و نجات برگزار شد. در این رویداد، اعضا و مربیان تیم آنست - متخصص در آموزش و به‌کارگیری سگ‌های جست‌وجو - به تشریح مهارت‌ها، اصول تربیت، نگهداری و شیوه‌های عملی استفاده از سگ‌های نجات در عملیات امداد پرداختند.

یکی از محورهای اصلی برنامه، اجرای سناریوی واقعی جست‌وجوی مصدوم بود که طی آن، توانایی سگ‌های نجات در یافتن افراد گرفتار یا مفقود به‌صورت زنده به نمایش درآمد و مورد توجه دانشجویان قرار گرفت.

همچنین در بخش پرسش و پاسخ، دانشجویان از نزدیک با چالش‌های عملیات نجات، استانداردهای حرفه‌ای، نژادهای مورد استفاده در تیم‌های تخصصی و نقش سگ‌های جست‌وجو در مدیریت بحران آشنا شدند.

تصاویر