نشست یک روزه مشترک اعضای شورای سیاست گذاری و مدیران امور اداری منطقه 8 کشور

  • تاریخ انتشار : // - 09:38
  • تعداد بازدید : 19
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نشست یک روزه مشترک اعضای شورای سیاست گذاری و مدیران امور اداری منطقه 8 کشور

نشست یک روزه مشترک اعضای شورای سیاست گذاری و مدیران امور اداری منطقه 8 کشور، روز چهارشنبه 2آبان ماه97، در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه شهیدباهنرکرمان برگزار شد.

  به گزارش روابط عمومی، دکتر شکیبایی؛ معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه در این نشست به تشریح ساختار دانشگاه شهید باهنر کرمان نظیر تاریخچه دانشگاه، مقاطع تحصیلی، اعضای هیأت علمی، تعداد دانشجویان و مجموعه اقدامات انجام شده در دانشگاه پرداخت.

وی افزود: دانشگاه شهید باهنر کرمان از سال 1354 با نود دانشجو در سه رشته تحصیلی کار خود را آغاز کرد و هم اکنون بیش از 14هزار دانشجو در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی مشغول به تحصیل هستند.

  معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه، خاطر نشان کرد: دانشگاه شهید باهنر در آستانه چهل سالگی خود است که با چهل سالگی انقلاب مصادف شده و این رشد و تغییرات در کشور، خصوصا در دانشگاه‌های کشور، به برکت انقلاب اسلامی است.

دکتر شکیبایی عنوان کرد: در این جلسه تلاش بر این است که به موضوعاتی نظیر سیاست‌های کلان، سیاست های اقتصاد مقاومتی، بهره وری و مدیریت درست و بهینه، استفاده درست از سرمایههای انسانی، بپردازیم تا آینده خوبی را برای دانشگاه، جامعه و کشور رقم بزنیم.

وی افزود: در سیاست‌های اقتصاد مقاومتی بطور صراحت به بحث‌های بهره‌وری، همکاری جمعی، شفافیت و استفاده از سامانه های هوشمند برای ادارۀ دانشگاه و حوزه‌های مالی توجه شده است و در راستای این سیاست‌ها است که سازماندهی، سازمان‌ها، تشکیلات، قوانین و آیین نامه‌ها تنظیم شده و تلاش بر این است که  در این جلسه بتوانیم این مقولات را از دل آیین‌نامه‌ها و مقررات بیرون بیاوریم.

  معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه، اظهار داشت: استفاده  از ظرفیت‌های قانونی این آیین نامه‌ها هدایت و مدیریت دانشگاه و در نتیجه با کم‌ترین مشکل بهترین نتیجه را به همراه خواهد داشت.

  مریم مدیری؛ مدیر امور اداری دانشگاه شهید باهنر و دبیر منطقه هشت ضمن خوشامد گویی به میهمانان در خصوص دستور کار جلسه توضیحاتی را ارائه نمود.

   باروت کوب زاده؛ رئیس مناطق امور اداری و پشتیبانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، شیوه اجرایی کردن آیین‌نامه را بسیار مهم دانست و افزود: اگر بتوانیم با برنامه‌ای واحد به طرف عملیاتی شدن آیین‌نامه پیش بریم با یک فرایند زمانی چندساله می‌توانیم مشکلات آیین نامه را ببینیم و مستند و دسته بندی کنیم تا از این طریق گامی به طرف جلو و همچنین رفع نقص آیین‌نامه برداریم.

وی بررسی بخش اعظم مشکلات و همچنین شیوه‌ی اجرایی کردن آیین‌نامه در اولویت دستور کار جلسه قرار داد و گفت: با توجه به برگزاری جلسه شورای سیاست‌گذاری مقرر شد، نقص و قصور بوجود آمده طی یک تا دو جلسه با حضور دبیران و مدیران عضو منطقه برطرف شود.

    خبرنگار: معین الدینی

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 27 نفر
بازدید این صفحه : 15 نفر
بازدید امروز : 3765 نفر
کل بازدید : 1263626 نفر
آخرین بروزرسانی : 1404/08/12 16:30
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1