نشست شورای دبیران و اتحادیه های انجمن های علمی با حضوردکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
نشست شورای دبیران و اتحادیه های انجمن های علمی با حضوردکتر هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نشست شورای دبیران و اتحادیه های انجمن های علمی با حضور دکتر هاشمی؛ معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر ایرجی؛ مدیرکل فرهنگی وزارت متبوع، دکتر بصیری؛ معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهیدباهنر و دبیر نهمین جشنواره ملی حرکت،به همراه جمعی از مسئولان و اصحاب رسانه در روز شنبه 3مهرماه، در محل سالن کنفرانس دانشگاه برگزار شد.
جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغازشد و درابتدا شادروان؛ دبیر شورای دبیران دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان میزبان ضمن خوش آمدگویی به حاضران، هدف از برگزاری این نشست را بیان دغدغه ها و مطالبات انجمن های علمی عنوان کرد.
سپس دکتر هاشمی، مقدمه ای را در اهمیت کار انجمن های علمی و اتحادیه های آنها و ضرورت و اهمیت این نشست بیان کرد. وی مجامع دانشجویی را بخشی از ارکان اصلی دانشگاه دانست و گفت: باید به آن اهمیت ویژه ای داد و دانشجویان همچون خون هایی هستند که در رگ دانشگاه در جریانند و انجمن های علمی نقش برجسته تری دارند.
دکتر هاشمی در پاسخگویی و پیگیری مطالبات به حق اتحادیه ها و انجمن های علمی را از وظایف اصلی وزارت و حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانست. سپس، تعدادی از دبیران انجمن های علمی کشور و نمایندگان اتحادیه های انجمن های علمی، دغدغه ها و مسائل مورد نظر را مطرح کردند و در مورد مسائلی چون جلب حمایت های مادی و معنوی بیشتر، در اختیار گرفتن امکانات بهتر و بیشتر، تقویت تعامل ها و ارتباطات، طرح ها، پیشنهاد ها و راهکار های خود را بیان کردند.
در پایان دکتر هاشمی، دکتر ایرجی و دکتر بصیری مباحث مطرح شده را جمع بندی کرده و پرسش های مورد نظر را پاسخ دادند و به حمایت ویژه از انجمن های علمی تاکید کردند.
نظر دهید