معرفی ورزشی جدید و تقویت ارتباط میان دانشجویان و اساتید
معرفی ورزشی جدید و تقویت ارتباط میان دانشجویان و اساتید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، جشنواره پیکلبال با هدف معرفی این ورزش جدید و فراهم کردن فضایی پویا برای تعامل و رقابت سالم میان دانشجویان و اساتید، عصر روز پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ در دانشکده تربیتبدنی و علوم ورزشی برگزار شد. این رویداد با استقبال دانشجویان، اساتید و علاقهمندان به ورزش همراه بود و فرصتی بینظیر برای آشنایی بیشتر با این رشته ورزشی نوپا فراهم کرد.
جشنواره با سخنرانی مسئولین دانشگاه و نهادهای ورزشی آغاز شد و پس از آن، مسابقات نمایشی پیکلبال در قالب بازیهای دوستانه برگزار گردید. این مسابقات، علاوه بر سرگرمی و نشاط، به شرکتکنندگان فرصتی برای مشاهده تکنیکهای این ورزش و بهبود مهارتهای خود داد. در حاشیه این جشنواره، کارگاههای آموزشی ویژهای نیز با هدف معرفی قوانین و تکنیکهای پایه پیکلبال برگزار شد تا علاقهمندان بتوانند بیشتر با ابعاد فنی این ورزش آشنا شوند.
در این مراسم، مسئولان ورزشی و دانشگاهی از جمله دکتر محمدرضا امیرسیفالدینی، رئیس اداره کل تربیتبدنی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر علی امیری خراسانی، دبیر هیأت تنیس استان کرمان و فاطمه جمشیدی، کارشناس مسئول تربیتبدنی آموزش و پرورش ناحیه ۲ کرمان، حضور داشتند و از این رویداد ورزشی حمایت کردند.
جشنواره پیکلبال با همکاری اعضای انجمن علمی دانشکده تربیتبدنی و تحت سرپرستی دکتر ساسان نادری و همچنین با مشارکت اعضای کمیته پیکلبال از جمله دکتر منصور صاحبالزمانی، دکتر سعید بحیرایی، شیما شیخبهایی، دکتر فائزه بامروت، مهدیه خدادادی، آرمینا داوری و محمدحسن عبدالرشیدی برگزار شد.
این جشنواره نهتنها نشاط و انگیزه را در میان دانشجویان و اساتید افزایش داد، بلکه به معرفی و توسعه ورزش پیکلبال در سطح دانشگاه و استان کرمان کمک شایانی خواهد کرد. امیدواریم با حمایت بیشتر مسئولان و علاقهمندان به ورزش، شاهد برگزاری رویدادهای مشابه در آینده باشیم و این رشته ورزشی جدید در میان جوانان گسترش یابد.

نظر دهید