قدردانی از دو دهه خدمت دکتر عباس رحمتی در حوزه سلامت روان دانشگاه

  • تاریخ انتشار : 1404/04/29 - 12:43
  • تعداد بازدید : 482
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
آغاز دور جدید مدیریت در مرکز مشاوره دانشگاه با حضور دکتر مهشید تجربه‌کار

قدردانی از دو دهه خدمت دکتر عباس رحمتی در حوزه سلامت روان دانشگاه

در آیینی با حضور رئیس دانشگاه، معاون دانشجویی و جمعی از مسئولان، دکتر مهشید تجربه‌کار به‌عنوان رئیس جدید مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه شهید باهنر کرمان معرفی شد و از خدمات ۲۰ساله دکتر عباس رحمتی قدردانی به عمل آمد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، آیین تکریم و معارفه رئیس مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه، روز یکشنبه ۲۹ تیرماه ۱۴۰۴ با حضور جمعی از مسئولان دانشگاهی برگزار شد. در این مراسم، از زحمات و خدمات ۲۰ساله دکتر عباس رحمتی در جایگاه رئیس این مرکز تقدیر و دکتر مهشید تجربه‌کار به‌عنوان رئیس جدید معرفی شد.

در آغاز مراسم، دکتر اسماعیل شریفیان، معاون دانشجویی دانشگاه، با اشاره به فعالیت‌های ماندگار مرکز مشاوره در دو دهه گذشته، از تلاش‌های دکتر رحمتی در توسعه خدمات مشاوره‌ای، روان‌شناختی و فرهنگی قدردانی کرد و مسئولیت‌پذیری دکتر تجربه‌کار برای ادامه این مسیر را شایسته تحسین دانست.

دکتر حسین نظام‌آبادی پور، رئیس دانشگاه، با بیان اینکه تغییر مدیریت مرکز مشاوره به درخواست دکتر رحمتی و به‌واسطهٔ مسئولیت‌های جدید ایشان در سطح شهر و استان انجام شده، افزود: انتظار می‌رود با بهره‌گیری از تجربیات ارزشمند، این خدمات به سطح گسترده‌تری از جامعه کرمان تسری یابد. وی مرکز مشاوره را خط مقدم مواجهه با چالش‌های ناشی از تغییر سبک زندگی، فشارهای روانی و آسیب‌های اجتماعی نسل جوان توصیف کرد و تأکید نمود: حمایت از این مرکز باید در دستور کار همه مدیران دانشگاه باشد.

در ادامه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن عسکری، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با اشاره به جایگاه اثرگذار مرکز مشاوره در فضای دانشگاهی، بر لزوم پیوند میان سلامت روان و سلامت روح تأکید کرد و گفت: مشاوره حرفه‌ای نباید از دین و اخلاق جدا باشد، چرا که سلامت انسان، ترکیبی از روان و روح است.

در بخش دیگری از این مراسم، دکتر عباس رحمتی، رئیس پیشین مرکز مشاوره، گزارشی از خدمات و دستاوردهای این مرکز در دو دهه گذشته ارائه کرد. او بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشجویی، به‌ویژه کانون همیاران سلامت، ارتقای زیرساخت‌های فیزیکی و تقویت منابع انسانی در مرکز تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که مدیریت جدید بتواند با نگاهی نو، کیفیت خدمات مشاوره‌ای دانشگاه را ارتقا دهد.

در ادامه، دکتر مهشید تجربه‌کار، رئیس جدید مرکز مشاوره، این مسئولیت را فرصتی برای تلفیق علم و تجربه در خدمت به جامعه دانشگاهی خواند و با اشاره به مشکلات متنوع دانشجویان در زمینه‌های تحصیلی، خوابگاهی و عاطفی، بر لزوم توانمندسازی دانشجویان در مهارت‌های مقابله‌ای و پیشگیری از آسیب‌های روانی تأکید کرد.

در پایان این آیین، با اهدای لوح تقدیر از سوی معاون دانشجویی و مدیران حوزه، از خدمات ارزشمند دکتر رحمتی در دوران مدیریت مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی دانشگاه تجلیل شد.

تصاویر

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 7 نفر
بازدید این صفحه : 442 نفر
بازدید امروز : 4370 نفر
کل بازدید : 1072775 نفر
آخرین بروزرسانی : 1404/08/02 14:35
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1