علیرضا حسنی سعدی به‌عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان دانشگاه شهید باهنر کرمان منصوب شد

  • تاریخ انتشار : 1404/02/30 - 14:10
  • تعداد بازدید : 522
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور مسئولان دانشگاه و فرمانده بسیج ادارات کرمان؛

علیرضا حسنی سعدی به‌عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان دانشگاه شهید باهنر کرمان منصوب شد

آیین تکریم و معارفه مسئول بسیج کارکنان دانشگاه شهید باهنر کرمان با حضور مسئولان دانشگاه و فرمانده بسیج ادارات کرمان برگزار و علیرضا حسنی‌سعدی به عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان معرفی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، مراسم تکریم و معارفه مسئول بسیج کارکنان دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴، با حضور جمعی از مسئولان دانشگاه، فرمانده سازمان بسیج ادارات و کارکنان سپاه ثارالله کرمان، اعضای هیئت‌علمی و کارکنان دانشگاه در حسینیه شهدای گمنام برگزار شد. در این مراسم، علیرضا حسنی سعدی به‌عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان دانشگاه منصوب و از خدمات حسین سلیمی پور در دوران تصدی این مسئولیت قدردانی شد.

در ابتدای مراسم، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عسکری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی، با اشاره به جایگاه مهم بسیج در نظام جمهوری اسلامی گفت: بسیج در مقاطع حساس همواره گره‌گشای مسائل کشور بوده است و مسئولیت در این حوزه تنها با عشق و اخلاص در مسیر الهی معنا می‌یابد. وی با استناد به آیه شریفه «إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا...»، بر ضرورت پایداری در احیای روحیه بسیجی در بدنه دانشگاه تأکید کرد و افزود: اگر این روحیه در جامعه نخبگانی نهادینه شود، بخش مهمی از مشکلات کشور قابل حل خواهد بود.

در ادامه، سرهنگ پاسدار عابدین عسکرپور، فرمانده سازمان بسیج ادارات و کارکنان سپاه ثارالله کرمان، با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی، از جمله شهید حاج‌قاسم سلیمانی و رئیس‌جمهور شهید، آیت‌الله رئیسی، اظهار داشت: روحیه بسیجی که ریشه در دفاع مقدس دارد، امروز سرمایه‌ای بزرگ برای نظام اسلامی است و هر فرد دغدغه‌مند نسبت به آینده کشور، اگر در این مسیر گام بردارد، بسیجی محسوب می‌شود. وی با اشاره به نقش مؤثر بسیج در خنثی‌سازی توطئه‌های دشمنان خاطرنشان کرد: دانشگاه‌ها باید با تکیه بر پژوهش و آگاهی‌بخشی، این حقیقت را به نسل جوان منتقل کنند که جایگاه امروز نظام اسلامی مرهون فداکاری‌ها و خون‌دل‌های بی‌شمار است.

در پایان این مراسم، با قدردانی از تلاش‌های برادر بسیجی حسین سلیمی‌پور در مدت تصدی مسئولیت بسیج کارکنان دانشگاه، حکم انتصاب علیرضا حسنی سعدی، فرزند شهید گران‌قدر حسنی سعدی، به مدت سه سال به‌عنوان مسئول جدید بسیج کارکنان دانشگاه قرائت شد.

شایان ذکر است این آیین با قرائت زیارت‌نامه شهدا و ذکر خاطراتی از رشادت‌ها و ایثارگری‌های رزمندگان دفاع مقدس همراه بود.

تصاویر