دکتر طاهر: دانشگاهیان در کنار حوزویان پرچمدار فرهنگ، دانش، فضیلت و معنویت هستند

  • تاریخ انتشار : // - 02:57
  • تعداد بازدید : 27
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

دکتر طاهر: دانشگاهیان در کنار حوزویان پرچمدار فرهنگ، دانش، فضیلت و معنویت هستند

اولین همایش ملی نظام فکری آیت ‌الله خامنه‌‌ای(مُدَّظلّه العالی) در گستره فرهنگ، روز چهارشنبه 7آذرماه97، به همت دانشگاه شهید باهنر کرمان و با همکاری جهاد دانشگاهی استان کرمان با حضور سردار سرلشکر قاسم سلیمانی؛ فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، در تالار وحدت دانشگاه شهیدباهنر کرمان، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طاهر؛ رئیس همایش ملی نظام فکری آیت ‌الله خامنه‌‌ای(مُدَّظلّه العالی) در گستره فرهنگ و رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان، ضمن خیرمقدم به نمایندگان بیت مقام معظم رهبری، حجّت الاسلام و المسلمین علیدادی؛ نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه کرمان، دکتر فدائی؛ استاندار، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی و دیگر مهمانان، از فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، به عنوان یکی از بزرگمردان سرافراز و دلاورِ سپاه اسلام، نام برد.

دکتر طاهر، با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان خود نیز چهلمین سال تأسیس خود را پشت سر گذاشته و افتخار میزبانی همایش نظام فکری حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای(مُدَّظلّه العالی) در گستره ی فرهنگ را دارد.

رئیس همایش ملی نظام فکری آیت ‌الله خامنه‌‌ای(مُدَّظلّه العالی) در گستره فرهنگ ادامه داد: گستره‌ای که بر پایه‌ی آن، انقلاب اسلامی با دم مسیحاییِ امام راحل رضوان الله تعالی علیه شکل گرفت و به همت مردم خداجوی و ایثار شهیدان و جانبازان و آزادگان سرافراز و خانواده های صبورشان رشد و نمو کرد و به شجره‌ی طیّبه‌ای مبدّل گشت که اکنون جهانیان شاهد به ثمر نشستن میوه‌های شیرین و گوارایش هستند.

رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان، دانشگاهیان را در کنار حوزویان پرچمدار فرهنگ، دانش، فضیلت و معنویت معرفی کرد و با اشاره به برگزاری چنین همایشی در کرمان که از نظر تاریخ، تمدن و فرهنگ بی شک از امتیازات بزرگی در کشور عزیزمان ایران اسلامی برخوردار است، می توان با بهره‌گیری از دیدگاه‌های علمی و اندیشه‌ی سترگ حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) به نتایج درخشانی در جهت حرکت جامعه به سوی اهداف عالیه‌ی انقلاب اسلامی دست یافت و گامی بلند در مسیر آرمان‌های معمار بزرگ انقلاب اسلامی، حضرت امام راحل (قُدَّسَ سِرّه الشّریف) و خلف صالحشان مقام معظم رهبری برای رسیدن به  دانشگاه اسلامی برداشت.

رئیس همایش ملی نظام فکری آیت ‌الله خامنه‌‌ای(مُدَّظلّه العالی) در گستره فرهنگ، متنی از سخنان گرانقدر رهبر معظم انقلاب در بیان رسالتِ دستگاه‌ها و نهادهای فرهنگی و اهمیت دادن به امور فرهنگی برای حضار قرائت کرد: "اسلام برای دنیا و آخرت مردم برنامه دارد و لذا مسئولین ادارۀ کشور موظّفند همان قدر که به امور مادّی مردم اهتمام می‌ورزند به امور معنوی و آرمان‌های آن‌ها اهتمام داشته باشند. باید روی مسائل معنوی و فکری سرمایه گذاری شود و برنامه ریزی صحیح انجام بگیرد و به دست صمیمی ترین و دلسوزترین و کارآمدترین کارشناسان، کارِ معقول و خوب و عمیق انجام بدهیم، زیرا سرمایه‌گذاری برای این کار به هیچ وجه نتیجه‌اش ضرر نخواهد بود و هرچه هست سود است. البته اگر ما کار فکری و فرهنگی بکنیم که فایده‌اش کم باشد باید در کیفیت برنامه‌ریزی خودمان تردید کنیم. کار فرهنگی از آن کارهایی است که صددرصد اثر دارد، یعنی هر کار فرهنگی اگر درست انجام بگیرد، اثر خواهد گذاشت و ممکن نیست یک عمل فرهنگی در فضایی انجام بگیرد و از خودش تأثیر به جای نگذارد. لذا تبلیغات‌چی‌های جهانی به این راز پی برده‌اند که این همه پول خرج می کنند و با صرف وقتِ زیاد، سر و صدا راه می‌اندازند. چون می‌دانند کار فرهنگی یعنی چه و می‌دانند که سرمایه گذاری فرهنگی تأثیرش قطعی و نتیجه‌اش صددرصد است. پس اگر ما دیدیم این کار فرهنگی مان تأثیر ندارد، بدانیم ارکانِ این کار ناقص است و به میزان انجام نگرفته، آن وقت باید بگردیم عیبش را پیدا کنیم و ان شاءالله رفع نماییم."

دکتر طاهر، با اشاره به اهمیت مقولۀ فرهنگ از دید آیت الله خامنه‌ای به عنوان یک نظریه پرداز فرهنگی و تاکید ایشان به آسیب شناسی آن برگزاری یک همایش علمی و دانشگاهی در گستره‌ی فرهنگ را بسیار ضروری، مفید و حائز اهمیت دانست و خاطر نشان کرد: امیدوارم مجموعۀ مقالات و سخنرانی‌هایی که در فرصت امروز ارائه می‌گردد علاوه برفواید بیشماری که در روند فعالیت‌های علمی و فرهنگی و ارتقاء فرهنگ عمومی خواهد داشت، راه را برای همایش‌ها، کنفرانس‌ها، نشست‌ها و کرسی‌های آزاد اندیشی و نظریه پردازی در این زمینه بیش از پیش هموار نماید.

وی تصریح کرد: از ارسال 167 مقاله به دبیرخانه همایش که پس از داوری مقالات، 36 مقاله به عنوان سخنرانی درنظر گرفته شده و 40 مقاله نیز به صورت پوستر پذیرفته شده است د دو بخش ارائه و سخنرانی مقالات 24 مقاله توسط اساتید ارائه گردد و هر 4 مقاله در یک تالار و با حضور هیات رئیسه برگزار می‌شود که در مجموع شش میزگرد با شش هیأت رئیسه تشکیل خواهد شد.

دکتر طاهر در پایان، با اشاره به چاپ مقالات پذیرفته شده در قالب کتاب از رونمایی یک عنوان کتاب جدید در زمینۀ گفتمان فرهنگی توسط دانشگاه شهید باهنر و برپایی نمایشگاه درخصوص آثار مربوطه خبر داد.

گفتنی است، در این همایش، سردار سرلشکر قاسم سلیمانی؛ فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، حجت الاسلام والمسلمین علیدادی؛ نماینده مقام معظم رهبری در استان و امام جمعه کرمان، دکتر فدائی؛ استاندار کرمان؛ دکتر طاهر؛ رئیس همایش ملی نظام فکری آیت ‌الله خامنه‌‌ای(مُدَّظلّه العالی) در گستره فرهنگ و رئیس دانشگاه شهیدباهنرکرمان، حجت الاسلام والمسلمین صباحی؛ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان، حجت الاسلام والمسلمین حمزه؛ رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، مسئولان نظامی و انتظامی، مسئولان قضایی، مدیران دستگاه‌های اجرایی استان کرمان، جمعی از استادان، کارکنان و دانشجویان، در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان حضور داشتند.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 14 نفر
بازدید این صفحه : 23 نفر
بازدید امروز : 22591 نفر
کل بازدید : 1258904 نفر
آخرین بروزرسانی : 1404/08/12 16:30
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1