دکتر طاهر: آموزش در کنار مهارت افزایی موجب کارآفرینی و اشتغال می شود

  • تاریخ انتشار : // - 02:53
  • تعداد بازدید : 40
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

دکتر طاهر: آموزش در کنار مهارت افزایی موجب کارآفرینی و اشتغال می شود

مراسم روز تحقیق و پژوهش با سخنرانی دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه شهیدباهنر و با حضور مهندس حیدری؛ مدیر عامل موسسه سازندگی ثارالله، جمعی از مدیران و استادان دانشگاه، مدیران ارشد قرارگاه سازندگی خاتم النبیاء(س) گروه تخصصی کربلا، روز چهارشنبه 5 دیماه 97، در موسسه سازندگی ثارالله، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه شهیدباهنر درباره فارغ التحصیلان دکتری تخصصی دانشگاه گفت: طبق تحقیقی که حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه برای فارغ التحصیلان سال 1393انجام داده است، 87/5%دانشجویان مشغول به کارهستند که از این تعداد، 89/2% شغلشان مرتبط با رشته تحصیلی است، از این تعداد 67/8%  شغل دولتی و 92/86% کار تمام وقت دارند.

  رئیس دانشگاه شهیدباهنر در مورد فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد سال93 دانشگاه تصریح کرد: در مقطع کارشناسی برای فارغ التحصیلان 93سال، 59/2% دانشجویان مشغول به کار هستند که از این تعداد 68/7% شغلشان مرتبط با رشته تحصیلی است، از این تعداد حدودا 40% شغل دولتی و  70/7% کار تمام وقت دارند.

دکتر طاهر با اشاره کاهش درصد اشتغال زایی فارغ التحصیلان سال 93 مقطع کارشناسی گفت: طبق گزارش آمار فارغ التحصیلان سال 1393، حدود 32% دانشجویان مشغول به کارهستند که از این تعداد، حدودا 51% شغلشان مرتبط با رشته تحصیلی است، از این تعداد 21/2% شغل دولتی و 58/2% کار تمام وقت دارند.

  رئیس دانشگاه تعدادی از فعالیت‌های دانشگاه با محوریت کار آفرینی و مهارت افزایی را این چنین بر شمرد: برگزاری جشنواره‌ها، بازارچه‌ها، کارگاه‌های خلاقیت و کارآفرینی ویژه دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی، برگزاری دوره‌های توانمندی سازی و دانش افزایی ویژه اعضاء هیأت علمی، برگزاری رویدادهای استارت‌آپی، برگزاری دوره‌های مهارت افزایی ویژه دانشجویان با کمک اداره فنی و حرفه‌ای در قالب مرکز جوار دانشگاهی، ، زمینه سازی برای ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی از طریق عقد قرارداده‌ها با صنایع بزرگ و استفاده از ظرفیت آنها، توجه به تجهیز آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها برای افزایش مهارت دانشجویان در درس‌های عملی، اجرای طرح کاروزی ویژه دانشجویان حین تحصیل در 5شنبه هر هفته، تا آموزش در کنار مهارت افزایی موجب کارآفرینی و اشتغال شود.

دکتر طاهر گفت: در چند سال قبل کلیه سرفصل‌های دروس مقطع کارشناسی بازنگری شد، به طوریکه بتوان، کارآفرینی و مهارت افزایی را افزایش دهیم.

وی افزود: دروس کارآفرینی و مهارت های زندگی به سر فصل دروس دانشجویان مقطع کارشناسی اضافه شد.

رئیس دانشگاه شهیدباهنر کرمان گفت: با توجه به اینکه در آستانه چهلمین سال انقلاب اسلامی ایران قرارداریم لازم است مقایسه کار پژوهشی بین ایران و دنیا معرفی شود، زیرا ایران رتبه نخست رشد دنیا در تولید مقالات برتر را کسب نموده است.

در پایان به پژوهشگر برتر قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) گروه تخصصی کربلا موسسه سازندگی ثارالله لوح تقدیراهداء شد.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 45 نفر
بازدید این صفحه : 24 نفر
بازدید امروز : 19761 نفر
کل بازدید : 1256074 نفر
آخرین بروزرسانی : 1404/08/12 16:30
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1