دکتر اعظم کرمی، برگزیده استارتآپ بانوان کارآفرین کشورهای عضو بریکس شد.
دکتر اعظم کرمی، برگزیده استارتآپ بانوان کارآفرین کشورهای عضو بریکس شد.

به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در مراسم پایانی رقابت استارتآپی که با حضور بانوان کارآفرین کشورهای جمهوری اسلامی ایران، روسیه، چین، برزیل، آفریقای جنوبی، مصر، اتیوپی، امارات متحده عربی و عربستان سعودی در مسکو برگزار شد، دکتر اعظم کرمی عضو هیئتعلمی این دانشگاه با ارائه ایده ساخت پهپاد بومی جهت تشخیص اتوماتیک عیوب خطوط انتقال برق (هیلا)، از سوی اتحادیه کسبوکار زنان بریکس، به جهت ارائه ایدهای که در مسیر توسعه پایدار گام نهاده است، بهعنوان رتبه نخست رقابت "استارتآپ زنان در حوزه هوش مصنوعی" معرفی و تقدیر شد.
در پی این افتخارآفرینی، روز دوشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳، دکتر حسین اکبریفرد رئیس دانشگاه از دکتر اعظم کرمی به جهت کسب این عنوان ارزشمند تجلیل نمود.
دکتر اکبری فرد ضمن ابراز خشنودی از این موفقیت، حضور زنان نخبه در عرصههای کارآفرینی را بسیار ارزشمند دانست و افزود بخش قابل توجهی از پیشرفتهای علمی و توسعه فضاهای کسبوکار در ایران توسط بانوان انجام میشود که نشاندهنده توانمندیها و استعدادهای زنان بوده و لازم است تسهیلات لازم و زمینه بروز و شکوفایی این استعدادها در جامعه بیشازپیش فراهم شود.
رئیس دانشگاه با اشاره به لزوم هدایت دانشجویان به کسب مهارتهای عملی در کنار تحصیلات دانشگاهی بهویژه مهارتهای حوزه فناوری اطلاعات و هوش مصنوعی، به اهمیت توانمندسازی دانشجویان بهمنظور امکان اشتغال پس از دانشآموختگی تأکید کرد.
دکتر اعظم کرمی نیز با ارائه گزارشی از روند برگزاری رقابت استارتآپ بانوان کارآفرین کشورهای عضو بریکس بیان داشت: قریب ۱۰۰۰ پروژه در این رویداد ثبتنام شده بود. در نهایت ۲۶ پروژه از 30 کشور برگزیده شدند که ۴ پروژه متعلق به بانوان نوآفرین برتر ایرانی بوده است.
این رویداد باهدف شناسایی و تبلیغ شرکتهای خلاق و نوآفرین زنان در کشورهای بریکس و انگیزه دادن به زنان برای مشارکت در فعالیتهای کارآفرینی برگزار شد و این مسابقه بین زنانی بود که بهترین و کارآمدترین پروژه در حوزه راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و نوآفرین در یکی از حوزههای فناوری اطلاعات، هوش مصنوعی، آموزشوپرورش، مراقبتهای بهداشتی، بومشناسی، نوآوریها و زیرساختها، امنیت غذایی و کشاورزی در کشورهای بریکس را ارائه کرده بودند و محصول ارائهشده ظرفیت تجاریسازی و نوآوری بالایی داشت تا در آینده بتوانند در بازار کشورهای بریکس رشد و گسترش پیدا کنند.
گفتنی است: ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه با حضور در مراسم افتتاحیه این رویداد، چشمانداز افق آینده در زمینه هوش مصنوعی و انرژی را بسیار مهم تلقی نمود و در ادامه رؤسای جمهور عضو بریکس از جمله دکتر مسعود پزشکیان، رئیسجمهور ایران بهصورت مجازی سخنرانی نمودند. دکتر پزشکیان شورای بازرگانی بریکس را بهعنوان یکی از ابتکارهای مثبت و تأثیرگذار در روند توسعه همکاریهای اقتصادی و تجاری دانستند که زمینه توسعه مناسبات، همگرایی و استفاده از ظرفیتهای متنوع در شبکهسازی را فراهم میکند.

نظر دهید