حامیم ۴؛ بازتعریف نقش دانشجو در پیشبرد گفتمان انقلاب اسلامی

  • تاریخ انتشار : 1404/02/17 - 19:15
  • تعداد بازدید : 61
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
حرکت در مسیر توانمندسازی جریان دانشجویی انقلابی؛

حامیم ۴؛ بازتعریف نقش دانشجو در پیشبرد گفتمان انقلاب اسلامی

با حضور هفتاد و پنج دانشجوی دغدغه‌مند و فعال فرهنگی و سیاسی، چهارمین دوره طرح ملی «حامیم» در دانشگاه شهید باهنر کرمان آغاز شد؛ مسیری آموزشی برای تربیت دانشجویانی که قرار است پرچم‌دار تبیین، امیدآفرینی و پیوند میان دانشگاه و جامعه انقلابی باشند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، طرح ملی حامیم ۴ ویژه دانشجویان فعال فرهنگی و سیاسی، در مرحله دانشگاهی و با حضور قریب به ۷۵ دانشجوی دختر و پسر این دانشگاه، صبح روز چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ آغاز شد.

این دوره آموزشی با هدف توانمندسازی دانشجویان در حوزه‌های تبیین، گفتمان‌سازی، امیدآفرینی و انتقال دستاوردهای انقلاب اسلامی، در دو تالار صبای پژوهشکده فرهنگ اسلام و ایران و تالار اندیشه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار گردید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن عسکری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، با اشاره به تغییر ساختار این دوره نسبت به سال‌های گذشته، گفت: چهارمین دوره طرح حامیم برخلاف دوره‌های گذشته که به‌صورت سه‌مرحله‌ای (دانشگاهی، استانی و کشوری) برگزار می‌شد، امسال تنها در دو مرحله دانشگاهی و کشوری برگزار می‌شود. وی افزود: در این طرح، دانشجویانی شرکت می‌کنند که حداقل دو نیم‌سال تحصیلی را در دانشگاه گذرانده و در فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی فعال بوده‌اند. این افراد آموزش‌هایی را دریافت می‌کنند تا بتوانند به‌عنوان حلقه‌های میانی، ارتباط مؤثرتری بین دانشگاه و نظام برقرار کرده و در حوزه‌های تبیینی و ایجاد امید در میان دانشجویان نقش‌آفرینی کنند.

بر اساس اعلام دبیرخانه طرح، کارگاه‌های این دوره در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت با تدریس حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن عسکری و حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر سید محمدرضا میریوسفی برگزار می‌شود. در پایان، برگزیدگان این مرحله برای شرکت در دوره کشوری به مشهد اعزام خواهند شد.

کلمات کلیدی

تصاویر