جلسه مشترک ریاست دانشگاه شهید باهنر کرمان با اعضای مرکز همکاری‌های ریاست جمهوری

  • تاریخ انتشار : 1402/06/01 - 13:31
  • تعداد بازدید : 15
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه مشترک ریاست دانشگاه شهید باهنر کرمان با اعضای مرکز همکاری‌های ریاست جمهوری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، جلسه مشترک ریاست دانشگاه شهید باهنر کرمان با اعضای مرکز همکاری‌های ریاست جمهوری در راستای افزایش ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت روزسه‌شنبه 31 مرداد ماه1402 در دفتر رئیس دانشگاه برگزار گردید.

دکتر حسین اکبری فرد رئیس دانشگاه ، ضمن عرض سلام و خیر مقدم، در ابتدا به معرفی دانشگاه معین استان پرداخت و افزود: دانشگاه شهید باهنر کرمان به عنوان بزرگترین دانشگاه نه تنها در استان بلکه در جنوب شرق محسوب میشود.

رئیس دانشگاه شهید باهنر، با اشاره به اینکه یکی از رسالت دانشگاه ارتباط با جامعه و صنعت است گفت: با تکیه بر ظرفیت‌های علمی و پژوهشی، تعامل دانشگاه با صنعت در حال افزایش است و این تاثیرگذاری در می توانیم امروزه در صنعت شاهد باشیم.

دکتر علیرضا سعیدی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از این ارتباط، هدف از این جلسه را بررسی و ارزیاتی اکوسیستم فناوری استان دانست و افزود: افزایش ارتباط  با مرکز همکاری های ریاست جمهوری میتواند دربالا بردن توان اکوسیستم فناوری موثر واقع شود و به طور ویژه در بحث پارک استان و همچنین در بعضی پروژه های راهبردی تاثیر گزار باشد.

وی اظهار داشت: در راستای تکنولوژی هایی که نیازمند مشتری خارجی نیز می باشند با  دفتر ارتباطات بین الملل نیز گفتگوهایی صورت گرفت.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید