جلسه شورای فرهنگی دانشگاه

  • تاریخ انتشار : 1401/02/28 - 23:18
  • تعداد بازدید : 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری‌فرد سرپرست دانشگاه گفت: شورای فرهنگی در دانشگاه اهمیت ویژه‌ای دارد زیرا فضای دانشگاه یک فضای مهم و خاص است.

وی با اشاره به حضور دانشجویان در دانشگاه افزود: فضای داخل دانشگاه به دلیل حضور دانشجویان به مراقبت بیشتری در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، مذهبی و ...نیاز دارد و باید مدیریت ویژه‌ای صورت گیرد.

  حجت الاسلام والمسلمین حسن عسکری سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه در خصوص امر به معروف و نهی از منکر گفت: تمام آموزه‌های دینی ما خصوصا آموزه‌هایی که به مسائل اجتماعی ما می‌پردازد و مشکلات اجتماعی را حل می‌کند نیاز به یکسری مهارت‌های ارتباطی دارد و مشکل اصلی جامعه است که نتوانستیم اثرگذاری امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه پیاده کنیم.

  دکتر محمود بابایی سرپرست حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه خاطر نشان کرد: مدیریت کردن فضا و با پر کردن وقت دانشجویان فضای ذهنی را به سمت دانشگاه و کلاس و درس اتفاق بیافتد و با برگزاری برنامه‌های پخش فیلم و برنامه‌های مناسبتی بتوانیم دانشجویان را درگیر کنیم و همچنین با تشکیل یک کار گروه تخصصی حیا و عفاف و با شناخت آسیب‌های دانشجویی و راهکارهایی آن بتوانیم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر قدمی برداریم.

وی در خصوص برنامه‌ها و مناسبت‌های در پیش‌رو از جمله بزرگداشت روز معلم، برگزاری مراسم اهدای جایزه افضلی‌پور، بزرگداشت سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر، بزرگداشت مناسبت‌های 14 و 15 خردادماه، برگزاری جلسات کرسی‌های آزاد اندیشی و گفتگوهایی دانشجویی توضیحاتی را ارائه نمود.

آلبوم تصاویر:

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید