تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از خیر دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1402/02/04 - 13:17
  • تعداد بازدید : 11
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

تقدیر وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از خیر دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، دکترمحمدعلی زلفی‌گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در نشست با خیرین حوزه آموزش عالی گفت: فرهنگ سالم بزرگ‌ترین سرمایه هر کشوری است که از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود، گفت: مهمتر از کمک‌های مادی که خیرین به مجموعه‌های مختلف می‌کنند، نقش الگوسازی و فرهنگ‌سازی آنان است که در جامعه بسیار ارزش دارد.

وی ضمن تقدیر ازبانو مینو رجبی نیا، همسر شادروان مهندس سید محسن میرحیدر مدیرعامل اسبق شرکت مهندسان مشاور پیرراز طراح و حامی انجام پروژه احداث دانشگاه در کرمان افزود: خیرین انسان‌های وارسته و مومنی هستند که با انفاق مال و امکانات خود، امنیت و آسایش را برای آینده فرزندان میهن فراهم می‌کنند و خداوند نیز به دست سخاوتمند آنان برکت می‌دهد. از این رو آنان انسان‌های اثربخشی در زندگی فردی و اجتماعی خود هستند.

وزیر علوم با بیان اینکه امروزه کشورگشایی از طریق فناوری و به صورت نرم‌افزاری میسر است، اظهار داشت: کشورهای پیشرفته به خوبی دانسته‌اند که مهمترین سرمایه و قدرت خدشه‌ناپذیر آنان علم و دانش است و تسخیر سایر کشورها تنها از طریق صادر کردن فناوری‌های نوین به جوامع امکان‌پذیر است.

وی با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم نیز توجه ویژه به علم و فناوری مد نظر قرار گرفته است، افزود: با توجه به محدودیت امکانات و منابع دولتی و نیازهای نامحدود جامعه، خیرین و نیکوکاران نیز به کمک دولت شتافته‌‌اند و ما این حضور ارزشمند نیک‌اندیشان را مغتنم می‌دانیم.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اظهار داشت: مهمتر از کمک‌های مادی که خیرین گرانقدر به مجموعه‌های مختلف می‌کنند، نقش الگوسازی و فرهنگ‌سازی آنان است که بسیار ارزش دارد. فرهنگ سالم بزرگ‌ترین سرمایه هر کشوری است که از نسلی به نسل دیگر منتقل می‌شود.

زلفی‌گل ادامه داد: کار خیر صرفاً بخشش مال نیست. همه کسانی که برای فرهنگ خیّرپروری تلاش می‌کنند و قدمی در این راستا برمی‌دارند در واقع خیّر هستند.

این مقام مسئول در ادامه حمایت دولتی از طرح‌های نیمه‌تمام خیرین را ضروری دانست و گفت: توسعه خوابگاه‌های متاهلی نیز در راستای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، یکی از اولویت‌های وزارت عتف است که ان شاءالله با کمک خیرین و نیک‌اندیشان در حال انجام است.

شایان ذکر است، سرکار خانم مینو رجبی‌نیا همسر شادروان مهندس سید محسن میرحیدر و خیر دانشگاه تمام دارایی خود را که شامل یک واحد آپارتمان مسکونی به مساحت 120.45 مترمربع در شهر کرمان و نیز یک واحد آپارتمان مسکونی به مساحت 220 مترمربع در تهران بنام ساختمان پرسپولیس در شهرک غرب، به بنیاد خیرین عام المنفعه دانشگاه شهید باهنر کرمان اهداء کرد.

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 11 نفر
بازدید این صفحه : 12 نفر
بازدید امروز : 355 نفر
کل بازدید : 350418 نفر
آخرین بروزرسانی : 1404/03/18 14:54
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1