تشکیل کارگروه پوشش دانشگاهی (عفاف و حجاب) در دانشگاه شهید باهنر کرمان
تشکیل کارگروه پوشش دانشگاهی (عفاف و حجاب) در دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبریفرد رئیس دانشگاه معین استان ضمن خیر مقدم و قبولی طاعات و عبادات در ماه پرخیر و برکت رمضان، سالروز شهادت مولای متقیان حضرت علی (علیه السلام) را تسلیت گفت.
رئیس دانشگاه معین استان گفت: یکی از مهمترین شئون شخصیت و لازمه احترام به دانش، پوشش آراسته توام با وقار است و برای افرادی که از نعمت کسب دانش بهرهمند میشوند و برای کلیه افراد مجموعه، دانشجویان و ارباب رجوع های دانشگاه، انتظار میرود مطابق قانون از پوشش ظاهری متناسب با محیط علمی برخوردار باشند.
وی افزود: به منظور حفظ شأن، حرمت مراکز علمی، آموزشی و پژوهشی و صیانت از حقوق و کرامت انسانها، پوشش در دانشگاه همواره باید ساده، آراسته و با وضعیت مناسب و در جایگاه دانشگاهیان بوده و از مدهای افراطی و بیحجابی اجتناب شود.

نظر دهید