تحکیم روابط علمی و اجرایی میان دو دانشگاه علوم پزشکی و شهید باهنر کرمان
تحکیم روابط علمی و اجرایی میان دو دانشگاه علوم پزشکی و شهید باهنر کرمان

به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، مسئولین دانشگاه علوم پزشکی کرمان، بعدازظهر روز سهشنبه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ با دکتر حسین نظام آبادی پور سرپرست جدید دانشگاه شهید باهنر دیدار و گفتگو کردند.
در این نشست دکتر هاشمیان با اشاره به گستره خدمات دانشگاه علوم پزشکی کرمان، این مجموعه را قطب آموزش پزشکی و ارائهدهنده خدمات درمانی در استان کرمان و جنوب شرق کشور دانست و گفت: این دانشگاه با ۹ دانشکده، ۴ بیمارستان آموزشی و ۷ معاونت، مأموریتهای متعددی را در حوزههای آموزشی، دانشجویی، فرهنگی، بهداشت، غذا و دارو بر عهده دارد. وی همچنین از حمایتهای رئیسجمهور در حوزههای سلامت، آموزش و مسکن و همچنین اهتمام وزیر بهداشت در جذب منابع مالی برای رفع چالشهای حوزه درمان و آموزش تجلیل کرد و از برنامههای دانشگاه علوم پزشکی کرمان برای سال آینده در راستای بهبود خدمات به بیماران خبر داد.
در ادامه، دکتر نظام آبادی پور، بر اهمیت تعاملات علمی و اجرایی میان دو دانشگاه تأکید کرد و گفت: دانشگاههای علوم پزشکی و شهید باهنر کرمان بهعنوان دو بال اصلی آموزش عالی استان، نقشی کلیدی در تربیت نیروی انسانی، تأمین مدیران آینده و حل مسائل اساسی جامعه دارند. وی ابراز امیدواری کرد که با همکاریهای مشترک، خدمات مؤثری در حوزههای علمی و اجتماعی به مردم ارائه شود.
سرپرست دانشگاه شهید باهنر کرمان، با تقدیر از خدمات دانشگاه علوم پزشکی، بر لزوم همکاری دو دانشگاه در حوزههای مشترک ازجمله امنیت غذایی، سلامت کشاورزی و بهرهگیری از فناوریهای نوین تأکید کرد. وی با اشاره به مأموریتهای پژوهشگاه افضلیپور و برنامههای پیشبینیشده برای سال آینده، اظهار داشت: با همافزایی علمی و عملیاتی، میتوانیم در رفع مشکلات استان و کشور گامهای مؤثری برداریم.
در بخش دیگری از این نشست، دکتر هاشمیان با تأکید بر ظرفیتهای میانرشتهای گفت: همکاری دو دانشگاه در قالب تبادل استاد و دانشجو، مدلسازیهای سلامت و بهرهگیری از تخصصهای متنوع مانند آمار، روانشناسی و مدیریت، میتواند تأثیر قابلتوجهی در پیشگیری از بروز بسیاری از بیماریها و ارتقای سلامت جامعه داشته باشد. در همین راستا، دکتر محمدینژاد رئیس پژوهشگاه افضلیپور، پیشنهاد همکاریهای علمی در حوزههایی مانند آسیبشناسی ورزشی، امنیت غذایی در کشاورزی و بیولوژی کوانتومی را مطرح کرد.
در پایان، دکتر نظام آبادی پور خواستار تعیین نمایندگانی از دو دانشگاه برای بررسی و تدوین چارچوبهای همکاریهای علمی، پژوهشی و اجرایی شد و پیشنهاد داد؛ چند پروژه محصول محور تعریف شود تا ضمن بهرهگیری از توان داخلی، به رفع نیازهای کشور کمک کند. وی ابراز امیدواری کرد که همگرایی و تعاملات میان دو دانشگاه، منجر به پیشرفتهای علمی و خدماتی قابلتوجهی شود و خاطرنشان کرد: یقیناً دعای خیر بنیانگذار این دو دانشگاه، روانشاد مهندس علیرضا افضلیپور، بدرقه راه ما در این مسیر خواهد بود.
1

نظر دهید