بررسی شیوه‌های تبلیغ در کلاس‌های معارف و خوابگاه‌های دانشجویی

  • تاریخ انتشار : 1404/10/24 - 12:52
  • تعداد بازدید : 503
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به میزبانی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد؛

بررسی شیوه‌های تبلیغ در کلاس‌های معارف و خوابگاه‌های دانشجویی

کارگاه مهارت‌افزایی تبلیغ در کلاس‌های معارف و خوابگاه‌های دانشجویی با حضور مدیران گروه‌های معارف، اساتید بخش معارف دانشگاه‌های کرمان، ائمه جماعت دانشگاه‌ها، مبلغین خوابگاه‌های دانشجویی و جمعی از طلاب حوزه‌های علمیه برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، به همت دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان چهارشنبه ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۴، کارگاه مهارت‌افزایی تبلیغ در کلاس‌های معارف و خوابگاه‌های دانشجویی با تدریس حجت‌الاسلام‌والمسلمین اکبر فرحزادی مدرس دانشگاه، مدیر مؤسسه آرامش جاویدان، نویسنده کتب متعدد از جمله اخلاق تدریس و اخلاق کارمندی در سالن کنفرانس سازمان مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسن عسکری، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان در ابتدای این جلسه بیان داشت: در این کارگاه ۶ ساعته با تکیه بر ارتقای مهارت‌های ارتباطی با نسل جوان به‌منظور اثرگذاری بیشتر و بهتر در فضاهای آموزشی و خوابگاهی بنا داریم شیوه های جدید را بررسی و راهکارهای جدید ارتباط با نسل جوان را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن اشاره به اهمیت تبیین مسائل دینی، فرهنگی و سیاسی خصوصاً در شرایط کنونی کشور، ابراز امیدواری کرد؛ این دوره در ارتقای مهارت‌های ارتباطی مبلغین و اساتید با دانشجویان و نسل جوان به‌منظور تبیین واقعیت‌ها و مسائل حقیقی کشور و آگاه‌سازی دانشجویان مؤثر باشد.

وی با تشریح اهمیت مهارت‌ها و شیوه‌های مرتبط با تدریس و تبلیغ اثربخش بیان داشت: توجه به اهمیت معارف اسلامی، تعریف تأثیرگذاری و انواع آن، عوامل و موانع تأثیرگذاری در امر تبلیغ و تدریس، ارکان ارتباط از عناوین موردتوجه در این دوره آموزشی است.

در پایان این جلسه ضمن بیان دیدگاه‌های شرکت‌کنندگان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین فرحزادی به سؤالات مطرح شده پاسخ داد.

کلمات کلیدی

تصاویر