بازدید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع آموزش عالی زرند
بازدید معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از مجتمع آموزش عالی زرند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر غلامحسین رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر محمدعلی طاهر رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و دکتر علی اسلامیپناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، از فضاهای آموزشی، امکانات و زیرساختهای مجتمع آموزش عالی زرند بازدید کردند.
دکتر علی الهی رئیس مجتمع آموزش عالی زرند، ضمن معرفی مجتمع به بیان توانمندیها و دستآوردهای مجتمع پرداخت.
دکتر رحیمی ضمن تشکر از زحمات کارکنان مجتمع، رهنمودهایی برای بهبود وضعیت آموزش و پژوهش در مجتمع و افزایش تاثیر مجتمع بر بهبود شرایط شهرستان ارائه کرد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بیانات خود توجه کافی به امر پژوهش و برقراری رابطه بین مجتمع و صنایع بومی و ایجاد دو مرکز رشد عمومی و تخصصی در مجتمع را به عنوان ابزارهای مهم برآوردهسازی اهداف وزارت علوم در منطقه برشمرد.
دکتر علی اسلامیپناه معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر از همه مسئولان و استادان مجتمع آموزش عالی زرند درخواست کرد علیرغم مشکلات و محدودیتهای موجود، همچنان گذشته، با جدیت هر چه تمامتر در راه آموزش و پژوهش گام برداشته و در صورت نیاز از راهنماییها و کمکهای بخش حقوقی وزارت علوم استفاده نمایند.
وی تاکید کرد: امروز نگاه تمام مردم دنیا به ایران اسلامی است و ما باید عزت و سربلندی ایران را به رخ جهانیان بکشیم.
در انتهای جلسه، دکتر رحیمی ضمن جمعبندی مطالب مطرح شده قول همکاری و پیگیری برای برطرف شدن مشکلات مجتمع و توسعهی هر چه سریعتر آن را داد.
1

نظر دهید