بازدید از کارخانه بریکت سازی راور

  • تاریخ انتشار : // - 17:26
  • تعداد بازدید : 38
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید از کارخانه بریکت سازی راور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری فرد باشاره به شعار سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرینی گفت: کارخانه بریکت راور در استان کرمان توانسته با افتتاح چندین خط تولید، اشتغال آفرینی کند. 

سرپرست دانشگاه مطرح کرد: با تاکید بر شعارسال و فرمایشات مقام معظم رهبری می‌توان به تحریم‌ها غلبه کرد. 

در این بازدید نادر شعبانی مدیر کارخانه فولاد راور گفت: این کارخانه در 30 کیلومتری شهرستان راور در ابتدای سال 1400 به صورت بخش خصوصی(51% گل گهر-29% چادرملو یزد- 10% سرمایه گذاری امیر بانک سپه- 10% سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات)با سه مواد اولیه زغال، آهگ و نرمه گندله ، دو خط احیا تونلی راه اندازی شد که نرمه گندله از چادرملو و گل‌گهر، زغال از طبس و آهک از استان کرمان، فراهم می گردد. این مواد در بوته‌های sis شارژ و در کوره‌های گاز احیای زغال سنگ متساعد می‌شود و گندله را به آهن اسفنجی یعنی MD97 تبدیل می‌کند.

وی افزود: در سال گذشته در مرحله راه اندازی 26 هزار تن تولید داشتیم که هم اکنون دو کوره موجود است که هر کوره 35 هزار تن تولید دارد و امیدوارم  تا ظرفیت 70 هزار تن بتوانیم به ظرفیت نامی برسانیم. بعد از اینکه آهن اسفنجی تولید شد که یا به صورت سیلندر و یا به صورت خرده که از خرده آن برای تولید بریکت استفاده می‌شود که قرص‌های همین آهن اسفنجی است که به وزن 8 الی 10 کیلو گرم که باران روی آنها تاثیری ندارد. 

مدیر کارخانه بریکت راور: هم اکنون در این کارخانه 250 نفر در آن مشغول بکار هستند و بخش پروژه هم بالای 60% پیشرفت داشته که بعد از خط آهن اسفنجی است کوره القایی که 100 هزارتنی است که تا پایان سال به بهره برداری خواهد رسید و از آن شمش آهن را می‌گیریم که به مقاطع فولادی نبرد، نبشی، میله‌گر یا تیرآهن تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه دومگاوات برق مصرف می شود و روزانه 15 هزار لیتر به صورت برگشتی بدون اتلاف انرژی مصرف می شود گفت: در ابتدای سال 1400 کوره اول راه اندازی شد و در میانه سال کوره دوم به بهره برداری رسید.

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 10 نفر
بازدید این صفحه : 28 نفر
بازدید امروز : 11471 نفر
کل بازدید : 1124570 نفر
آخرین بروزرسانی : 1404/08/06 14:31
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1