پنج گام بلند علمی در آغاز ۱۴۰۴

  • تاریخ انتشار : 1404/02/09 - 12:29
  • تعداد بازدید : 602
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
افتخاری دیگر برای دانشگاه شهید باهنر کرمان؛

پنج گام بلند علمی در آغاز ۱۴۰۴

در ادامه روند رشد علمی و ارتقای کیفی اعضای هیئت‌علمی، پنج تن از استادان دانشگاه شهید باهنر کرمان با تأیید هیئت ممیزه به مرتبه‌های بالاتر علمی دست یافتند و افتخار دیگری را برای این مجموعه علمی رقم زدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در نشست‌های دویست و پنجاه و نهمین و دویست و شصتمین جلسات دور دوازدهم هیئت ممیزه دانشگاه که در ابتدای سال ۱۴۰۴ برگزار شد، تعدادی از درخواست‌های ارتقای مرتبه علمی اعضای هیئت‌علمی مورد بررسی قرار گرفت و پس از ارزیابی علمی و تخصصی، با ارتقای مرتبه پنج عضو محترم هیئت‌علمی دانشگاه موافقت به عمل آمد.

بر اساس اعلام رئیس دبیرخانه هیئت ممیزه دانشگاه، اعضای هیئت‌علمی ارتقایافته به شرح زیر هستند:

  • دکتر بهجت‌السادات حجازی، عضو هیئت‌علمی دانشکده ادبیات و علوم‌انسانی، ارتقاء به مرتبه استادی
  • دکتر مجتبی گلشنی قریه‌علی، عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم و فناوری راهبردی، ارتقاء به مرتبه دانشیاری
  • دکتر مریم پورمحی‌آبادی، عضو هیئت‌علمی دانشکده فنی و مهندسی، ارتقاء به مرتبه دانشیاری
  • دکتر سید حمیدرضا علوی، عضو هیئت‌علمی دانشکده ادبیات و علوم‌انسانی، ارتقاء به مرتبه استاد ممتازی
  • دکتر محمدعلی طاهر، عضو هیئت‌علمی دانشکده علوم، ارتقاء به مرتبه استاد ممتازی

بی‌تردید ارتقاء مرتبه علمی اعضای هیئت‌علمی، نشانه‌ای از کوشش‌های پژوهشی، آموزشی و علمی ایشان در مسیر ارتقای جایگاه علمی دانشگاه و نظام آموزش عالی کشور است.

جامعه دانشگاهی شهید باهنر کرمان، ضمن تبریک صمیمانه به این استادان گران‌قدر، توفیقات روزافزون آنان را در مسیر خدمت به علم، آموزش و پیشرفت کشور از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نماید.