سومین دورۀ جشنواره غذاهای بومی، محلی و شیرینی های سنتی برگزارشد.
سومین دورۀ جشنواره غذاهای بومی، محلی و شیرینی های سنتی برگزارشد.

جشنواره غذاهای بومی، محلی و شیرینی های سنتی، به همت انجمن علمی گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، روز سه شنبه 17 اردیبهشت ماه 98، در این مجتمع برپا شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنرکرمان و به نقل از مرکز آموزش عالی کشاورزی بردسیر، دکتر نقی زاده رئیس مرکز گفت: هدف ما ایجاد شادی، نشاط و سلامت است، سعی کردیم با ایجاد این جشنواره زمینه آشنایی جوانان با غذاهای سنتی و محلی را فرهم آوریم و توجه به سلامت و تغذیه سالم را در سفره ایرانی به نمایش بگذاریم.
ویافزود: برگزاری چنین جشنوارههایی فرصت بسیار خوبی برای آشنایی دانشجویان با غذاهای سالم است، سنتها و آئینها را به نسل جدید منتقل میکند و برگزاری این جشنواره میتواند به عنوان راهکاری موثر و مفید در شناسایی فرهنگ استان و معرفی این آداب و رسوم به دانشجویان باشد.
در این جشنواره 12 نفر از دانشجویان با پخت غذاهای بومی، محلی و هم چنین شیرینی های سنتی با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت با امتیاز داوران جشنواره، به نفرات برتر هدایایی به رسم یادبود، اهدا شد.

نظر دهید