نقد و بررسی کاربست پارادایم تکثرگرایی در سیاستگذاری شهری
نقد و بررسی کاربست پارادایم تکثرگرایی در سیاستگذاری شهری

به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرسی علمیترویجی با موضوع" کاربست پارادایم تکثرگرایی در سیاستگذاری شهری " روز دوشنبه ۳۰ مهرماه ۱۴۰۳ به ریاست دکتر محسن کشاورز عضو هیئتعلمی دانشکده هنر و معماری صبا و با ارائه دکتر یوسف مسلمی مهنی عضو هیئتعلمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه برگزار شد.
دکتر یوسف مسلمی مهنی عضو هیئتعلمی دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید باهنر کرمان، با اشاره به اینکه کرسی فوق در پی کاربردیسازی اندیشه تکثرگرایی در سیاستگذاری شهری و پیرامون شهرها است، افزود: ساختار شهرها و کالبد آنها در دهههای اخیر به طرز شگفتآوری متکثر و گسترده شده است. شهرها دارای شبکههای پیچیده انسانی، ساختاری و مدیریتی شدهاند که هر کدام از این مناطق متأثر از اندیشهها و ارزشهای گوناگونی بوده است.
عضو هیئتعلمی دانشکده مدیریت و اقتصاد ضمن اشاره به جنبه نوآوری و جدید کرسی خاطرنشان کرد: پژوهشهای بسیاری در باب کاربست نظریه تکثرگرایی در شهرسازی و معماری به رشته تحریر درآمده است و تألیفات بسیاری نیز به زبانهای لاتین و فارسی منتشر شده است؛ اما موضوع حاضر یکی از معدود موضوعاتی است که به کاربست این نظریه بهعنوان پارادایم غالب در حوزه سیاستگذاری شهری پرداخته است.
وی در آخر تصریح کرد: سیاستگذاری شهری یکی از شاخههای فرعی و زیرمجموعه سیاستگذاری عمومی است که قدمت چندانی در ایران ندارد. بالطبع تألیفات اندکی در دهههای اخیر با این موضوع منتشر شده و بر اساس پایگاههای نمایهسازی، نویسنده و ارائهکننده کرسی یکی از فعالترین نویسندگان این حوزه است.
در پایان، دکتر حسن سلاجقه عضو هیئتعلمی دانشکده هنر و معماری صبا و دکتر علیرضا زمزم عضو هیئتعلمی دانشکده حقوق و الهیات دانشگاه، کرسی علمیترویجی " کاربست پارادایم تکثرگرایی در سیاستگذاری شهری "را مورد نقد و بررسی قرار دادند

نظر دهید