ضرورت اجرای آمایش آموزش عالی و بهروزرسانی سرفصل دروس دانشگاهی
در هفتمین نشست هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان کرمان مطرح شد؛
ضرورت اجرای آمایش آموزش عالی و بهروزرسانی سرفصل دروس دانشگاهی
رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و رئیس هیئت ناتک در نشست هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان کرمان، با تأکید بر لزوم اجرای طرح آمایش، خواستار بازنگری در پذیرش دانشجو متناسب با بازار کار، پرهیز از مدرکگرایی و حذف رشتههای ناکارآمد شد.
هفتمین دوره جلسه هیئت نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت آموزش عالی استان کرمان، روز شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور دکتر حسین نظام آبادی پور رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان و رئیس هیئت ناتک، در سالن کنفرانس مرکزی این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، در این نشست که با حضور دکتر سید محمدرضا اسلامی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و نایبرئیس هیئت، دکتر مهدی نقیزاده دبیر هیئت نظارت استانی و مدیر دفتر نظارت و ارزیابی دانشگاه، اعضای هیئت استانی و کارشناسان دفتر نظارت برگزار شد، موضوعات کلیدی در زمینه کیفیتبخشی به نظام آموزش عالی مورد بررسی قرار گرفت.
در آغاز جلسه، دکتر مهدی نقیزاده ضمن خوشامدگویی به حاضران، حضور دکتر نظام آبادی پور در دوره جدید هیئت را تبریک گفت و گزارشی جامع از وضعیت آموزش عالی در استان ارائه کرد. وی همچنین با اشاره به نقاط قوت و ضعف موجود، چالشهای فراروی نظام آموزش عالی را برشمرد و پیشنهاداتی برای ارتقای کیفی دانشگاههای دولتی و غیردولتی مطرح نمود.
در ادامه، دکتر حسین نظام آبادی پور رئیس دانشگاه و رئیس هیئت ناتک، اجرای طرح آمایش آموزش عالی را ضروری دانست و از حذفنشدن رشتههای ناکارآمد، رشد بیضابطه ظرفیت پذیرش دانشجو و مدرکگرایی بهعنوان عوامل افت کیفیت نام برد. وی همچنین بر لزوم رصد وضعیت اشتغال و حرفهای فارغالتحصیلان تأکید کرد و گفت: «برنامهریزی شده تا سالانه ۲۰ تا ۲۵ درصد از سرفصلهای آموزشی رشتهها بهروزرسانی شود و پذیرش دانشجو متناسب با نیاز بازار کار انجام گیرد.»
در بخش دیگری از نشست، دکتر سید محمدرضا اسلامی، معاون آموزشی و نایبرئیس هیئت، خواستار تقویت همافزایی میان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی استان در زمینه ارتقای نظام آموزشی شد.
در پایان، اعضای هیئت به بیان دیدگاهها و پیشنهادات خود درباره شیوههای نظارت بر مراکز آموزش عالی در زیرنظامهای مختلف پرداختند و دکتر نقیزاده با اشاره به گستردگی موضوعات مطرحشده، پیشنهاد برگزاری نشست بعدی در هفته آینده را ارائه داد.