وبینار پنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1399/08/21 - 10:36
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

وبینار پنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر بهادر شجاعی رئیس پنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان  در پاسخ به خبرنگار روابط عمومی دانشگاه در خصوص این کنگره گفت: این کنگره که اولین بار در سال 1379 در دانشگاه تهران و پس از آن در سه دوره دیگر به ترتیب در دانشگاه های شیراز، تهران و آزاد اسلامی برگزار شده است، تنها گردهمایی ملی در حوزه علوم پایه دامپزشکی است که در کشور برگزار می شود.

وی افزود: در ابتدا قرار بود که دانشکده دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان در خرداد ماه سال جاری به صورت حضوری، افتخار میزبانی شرکت کنندگان را داشته باشد، اما متاسفانه شیوع بیماری کووید 19 امکان این انجمن را بر هم زد و ما را مجبور نمود تا تاریخ آن را به 21 و 22 آبان ماه به تعویق انداخته و روش برگزاری را به غیرحضوری تبدیل کنیم. اما این تهدید، توسط همکاران پر تلاش دانشکده و دانشجویان عزیز دامپزشکی در تیم های علمی و اجرایی به فرصت برگزاری این کنگره به صورت غیرحضوری، برای اولین بار در رشته دامپزشکی در کشورمان، بدل شد.

دکتر شجاعی خاطرنشان کرد: تعویق تاریخ برگزاری، فرصت دیگری به وجود آورد تا محققین عزیز متقاضی شرکت در این همایش زمان بیشتری برای تهیه و ارسال مقالات ارزشمند خود داشته باشند. فرصتی که منجر به استقبال بی سابقه مشارکت کنندگان و ارسال بیش از 500 مقاله برای دبیرخانه کنگره شد.البته با توجه به اینکه پنجمین کنگره ملی علوم پایه برای اولین بار در روند برگزاری این کنگره (و با همت و پیگیری مسئولین آن)، به ثبت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام درآمده بود و همچنین مقالات را به هر دو صورت چکیده و کامل دریافت می کرد، انتظار این استقبال وجود داشت. بر همین اساس گروه علمی این همایش که از مجموعه ای از متخصصان و صاحب نظران گرایش های مختلف رشته دامپزشکی، به خصوص رشته های علوم پایه دامپزشکی و از دانشگاه های مختلف کشور انتخاب شده بودند، در طول این مدت و با اهتمام و مداقه علمی، داوری این مقالات را انجام و 394 مقاله را مورد پذیرش قرار دادند.

رئیس پنجمین کنگره ملی علوم پایه دامپزشکی دانشگاه شهید باهنر کرمان  افزود: در کنار مقالات رسیده، با همراهی همکاران عزیز دانشکده و متخصصان رشته های علوم پایه دامپزشکی، برای این همایش چهار کارگاه آموزشی تعریف و به صورت فیلم های آموزشی تامین محتوی شد. این فیلم ها برای ثبت نام کنندگان ارسال و پس از مطالعه آنها، جلسات پرسش و پاسخ به صورت برخط برگزار خواهد شد. از طرف دیگر، اخذ امتیاز بازآموزی از سازمان نظام دامپزشکی کشور برای شرکت کنندگان در این همایش، فرصتی را برای دامپزشکان و متخصصین مرتبط به وجود آورد تا ضمن شرکت و ارائه دستاوردهای ارزشمند خود، فرصتی برای استفاده از مطالب ارائه شده در کنگره و همچنین کسب امتیاز بازآموزی مربوطه، داشته باشند.

دکتر شجاعی در مورد اهداف و محورهای کنگره گفت: به منظور اینکه که بتوانیم حداکثر مخاطبین را به غیر از گرایش های علوم پایه، از سایر دسیپلین‌های مرتبط جذب نماییم، محورهای پنجمین کنگره ملی علوم پایه را به شکلی هدف مند و بر مبنای ایجاد امکان حضور همکاران رشته‌هایی علاوه بر دامپزشکی مانند پزشکی، زیست شناسی، گرایش های مرتبط کشاورزی و ... تعریف کردیم. محورهایی شامل: کالبد شناسی، جنین شناسی و سلول های بنیادی، بافت شناسی، فیزیولوژی، بیوشیمی پایه و بالینی، فارماکولوژی و سم شناسی پایه و بالینی، کاربرد علوم پایه در علوم بالینی، بیوانفورماتیک، زیست شناسی سلولی مولکولی، اخلاق پژوهشی و آموزش در دامپزشکی که در تمام آنها به تعداد متناسب ثبت و پذیرش مقاله داشتیم. 

وی در پایان چنین بیان کرد: ساجد و شاکر پروردگار مهربان هستم که برایمان فرصت خدمت در دانشگاهی را به وجود آورده که شادروان علیرضا افضلی پور و همسر فقیدشان بانو فاخره صبا، بنیان آن را با عشق و بر عشق گذاشته اند.  بزرگانی که دانشگاهی را با کالبدی آکنده از روح توانگری، استغنا و مهربانی، برای ما به میراث گذاشته‌اند. امیدوارم نتایج این گردهمایی به عنوان برگ سبزی مورد قبول حق تعالی و روح متعالی این دو عزیز قرار گیرد. 

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید