برگزاری رویداد استارتاپی مجازی افزایش انگیزه و نشاط در آموزش مجازی
برگزاری رویداد استارتاپی مجازی افزایش انگیزه و نشاط در آموزش مجازی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، رویداد استارتاپی مجازی افزایش انگیزه و نشاط در آموزش مجازی با حضور دکتر عباس رحمتی دبیر مراکز مشاورهای منطقه هشت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور و دکتر مجید صفاری نیا مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری به مدت سه روز برگزار شد.
دکتر عباس رحمتی دبیر مراکز مشاورهای منطقه هشت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور گفت: در پی ابلاغیه که از سوی دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم تحقیقات و فناوری برای مرکز مشاوره دانشگاه شهید باهنر کرمان ارسال و در خصوص برگزاری یک رویداد استارتاپی ویکند جلسات هماهنگی با مرکز آتما و مرکز رشد دانشگاه برگزار و مصوب شد که این رویداد در بهمن ماه برگزارشود.
دبیر مراکز مشاورهای منطقه هشت دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور افزود: یکی از اولویتهای انتخاب موضوع رویداد استارتاپی افزایش انگیزه و نشاط در آموزش مجازی برگزاری کلاسها در فضای مجازی بود.
دکتر رحمتی گفت: رویدادهای استارتاپی یک نوع علم ورزی است و مبنای فکر آن این است که فرصتها اتفاق نمیافتد مگر آنکه ما آنها را خلق کنیم و بر این مبنا تیم اجرایی و علمی این رویداد با حضور و مشارکت دانشگاههای منطقه هشت شامل استان کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان برگزار شد.
وی خاطر نشان کرد: تعداد 99 نفر در این رویداد مشارکت داشتند که از این تعداد حدود 74 نفر نهایی و در این رویداد شرکت کردند و تعداد قابل توجهی ایده ارائه شده و ان شاالله با ارائه ایدههای خوبی در حوزه نشاط و انگیزش تحصیلی در فضای مجازی و تبدیل آنها به خدمات قابل استفاده برای همه دانشجویان باشد.
رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان، آموزش ایدهپردازی و چگونگی پرورش یک ایده، افزایش حس همکاری و مشارکت دانشجویان و اساتید، ارتقای سطح دانش روانشناسی و استفاده از آن در سیستم تحصیلی، افزایش انگیزه و نشاط بین دانششجویان و اساتید در سیستم آموزش مجازی و ارائه راهکارهای مدیریت زمان و برنامهریزی در زندگی شخصی و تحصیلی را اهداف این رویداد عنوان کرد.
در پایان تیم اول با ایده فرا روم (پاد) از دانشگاه شهید باهنر کرمان، تیم دوم با ایده آیتا ( آموزش یاورانه تحصیلی آنلاین) از دانشگاه شهید باهنر کرمان، تیم سوم با ایده اپلیکیشن آموزشی، تیم چهارم با ایده ساخت اپلیکیشن کمک آموزشی، و تیم پنجم یا ایده پلتفرم جامع ارتقاء سطح علمی دانشجویان ایران (پاسد) از دانشگاه ولی عصر رفسنجان به عنوان تیمهای برتر این استارتاپ معرفی شدند.

نظر دهید