تجلیل از دانشجوی دانشگاه شهید باهنر کرمان در بخش رساله‌های برگزیده تقاضامحور

  • تاریخ انتشار : // - 01:08
  • تعداد بازدید : 445
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تجلیل از دانشجوی دانشگاه شهید باهنر کرمان در بخش رساله‌های برگزیده تقاضامحور

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز دوشنبه ۲۶ آذرماه ۱۴۰۳ هم‌زمان با چهارمین روز از هفته پژوهش و فناوری و در مراسم پایانی چهل و چهارمین نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور که با حضور دکتر صالحی معاون پژوهشی وزارت علوم و دکتر سیف مدیرکل دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت عتف در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار شد، پژوهشگران و مدیران دستگاه‌های اجرایی و دانشگاهی که نقش مهمی در تقویت ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت داشتند معرفی و تجلیل شدند.

در این مراسم، از معصومه ترابی پاریزی دانشجوی دکتری رشته شیمی تجزیه دانشگاه شهید باهنر کرمان به‌عنوان برگزیده در بخش پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تقاضامحور در راستای جهش تولید با مشارکت مردم، تقدیر شد.

  شایان‌ذکر است: این رساله با عنوان: مطالعه و بررسی افزایش میزان خلوص آمونیوم پررنات تولیدی در کارخانه‌های فرومولیبدن و با راهنمایی دکتر سید علی مصطفوی و دکتر طیبه شمس پور از اعضای هیئت علمی بخش شیمی این دانشگاه، ارائه شده است.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 21 نفر
بازدید این صفحه : 145 نفر
بازدید امروز : 12560 نفر
کل بازدید : 2426737 نفر
آخرین بروزرسانی : 1405/02/10 23:55
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1