کسب رتبه سوم کشوری المپیاد دانشجویی فرش

  • تاریخ انتشار : 1402/03/06 - 12:38
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

کسب رتبه سوم کشوری المپیاد دانشجویی فرش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، راضیه بمانی پوربهابادی دانشجوی کارشناسی رشته فرش دانشکده هنر و معماری صبا دانشگاه در پانزدهمین المپیاد فرش دستباف که به میزبانی مشهد برگزار گردید رتبه سوم کشوری المپیاد دانشجویی در گرایش مرمت قالی را کسب کرد.

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با حضور در اختتامیه المپیاد کشوری فرش دستباف با اشاره به نقش زنان در عرصه‌های مختلف گفت: زنان ثابت کردند در عرصه‌های مختلف می توانند زاینده، آفریننده و تمدن ساز باشند که هنر صنعت فرش، همه این ویژگی‌ها را دارد که دخترانی فعال این حوزه نشان دهنده نخبگی و توانمندی فوق العاده آن‌ها در این حوزه است.

گفتنی است: المپیاد فرش دستباف در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در گرایش‌های "مرمت"، "رنگرزی"، "بافت" و "طراحی" برگزار گردید.

لازم به ذکر است: در پانزدهمین المپیاد علمی و مهارتی کشوری فرش که از 19 اردیبهشت، به مدت سه روز به میزبانی مشهد برگزار و 76 دانشجو از 14 استان کشور در گرایش‌های "مرمت"، "رنگرزی"، "بافت" و "طراحی" فرش دستباف با یکدیگر به رقابت پرداختند.

در بخش دانشجویی گرایش مرمت: دانشجو صبا مبشری از دانشگاه اصفهان رتبه اول، سوسن احمدی دانشگاه البرز رتبه دوم و راضیه بمانی پور بها آبادی از دانشگاه شهید باهنر کرمان رتبه سوم را کسب نمودند.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید