برگزاری دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار استان کرمان
برگزاری دومین کنگره ملی بانوان تاثیرگذار استان کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر فاطمهالسادات حسینی، مشاور رئیس دانشگاه در اموربانوان و خانواده دانشگاه و دبیر کمیته تعلیم و تربیت استان کرمان در دومین کنگره زنان تاثیرگذار در جلسه هماهنگی با اعضای کمیته، با بیان اینکه جایجای این کشور اسلامی زنانی داریم که در حوزههای مختلفی همچون فرهنگی، اجتماعی، کارآفرینی، هنری، ورزشی و بویژه تعلیم و تربیت که از اصلیترین و کلیدیترین حوزههاست نقشآفرینی میکنند، خاطر نشان کرد: که این فعالیتهای فرهنگی نتایج بسیار ارزشمندی را در کل کشور به دنبال داشته است.
وی باتوجه به اهمیت مسئله تعلیم و تربیت و بیان شاخصهای این حوزه به این مسئله اشاره کرد و افزود: فعالیتهای بانوان موجب رشد و شکوفایی خود بانوان شده و میتواند تاثیرگذاری بیشتری در نسل جوان داشته باشد و این موضوع باعث افتخار افراد است.
وی ضمن تاکید بر قانون حمایت از خانواده بیان کرد: که این قانون میتواند به بحث خانواده کمک کند به شرط اینکه در جامعه، سازمانها، ادارات و به خصوص دانشگاهها و مراکز علمی اجرایی شود.
مشاور رئیس دانشگاه در اموربانوان و خانواده تصریح کرد: اگر به این نیازهایی که بانوان ما دارند در تمام دستگاههای اجرایی توجه شود قطعاً ما در بحث قانون جمعیت نیز میتوانیم نقش بسزایی را شاهد باشیم.
درادامه دکتر اسماعیلپور دبیر کمیته علمی دومین همایش بانوان تاثیرگذار مطرح کرد: هدف اصلی این کنگره صرفاً تجلیل از بانوان نیست بلکه سعی در ایجاد بانک اطلاعاتی از بانوان نخبه و تاثیرگذار کرمان داریم بنابراین همه ما میتوانیم با شبکهسازی و انجام امور مختلف در حوزه تعلیم و تربیت و سایر حیطهها پیشرفتهای حائز اهمیتی را شاهد باشیم.
دبیر کمیته علمی دومین همایش بانوان تاثیرگذاردر پایان به سه وظیفه اصلی کمیته تعلیم و تربیت که شامل رصد و شناسایی زنان توانمند، تطابق مستندات و داوری است نیز اشاره نمود. و اظهار داشت: امسال داوریها در سطح عمیقتری و در قالب هشت کارگروه تعلیم و تربیت، علمی پژوهشی و فناوری، اقتصاد و کارآفرینی، رسانه و گفتمان سازی، ورزش، فرهنگ و هنر، فعالیت های اجتماعی و سیاست و حکمرانی انجام میشود.

نظر دهید