آیین افتتاحیه پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب برگزار شد

  • تاریخ انتشار : 1400/09/23 - 00:11
  • تعداد بازدید : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

آیین افتتاحیه پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین جنیدی رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه ضمن خیر مقدم گفت: هدف از برگزاری این همایش، تبادل اطلاعات و یافته های علمی بین پژوهشگران، دامپزشکان بالینی و فعالان صنعت اسب در گرایش‌های مختلف بهداشت و بیماری‌های اسب است که امیدواریم بتوانیم با برگزاری مطلوب این همایش، این رسالت را به نیکی به انجام برسانیم.

دکتر محمد مهدی علومی رئیس پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب گفت: زمانی که میزبانی این کنگره را پذیرفتیم، امیدوار بودیم که توفیق دیدار شما مهمانان در دیار کریمان فراهم آید و از لذت مصاحبت میهمانان گرامی در کنار برخورداری از تجارب علمی آنان، بهره‌مند شویم. اما بخت یار نبود و این میهمان ناخوانده نامهربان، با ما ماند و لاجرم پذیرفتیم ضرورت زمان و زمانه را بنا را گذاردیم بر برگزاری مجازی کنگره.

رئیس پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب افزود: اسب یکی از کهن‌ترین حیواناتی که توسط انسان اهلی شد و جایگاهی ویژه در تاریخ و فرهنگ ایران زمین دارد. حیوانی که نماد زیبایی و شکوه، نجابت، هوش و ذکاوت، وفاداری، قدرت و جنگاوری بوده است و در جای جای اسطوره‌های حوزه تمدن ایران زمین، نشانی پر رنگ و جایگاهی ویژه دارد: از نبرد اسطوره‌ای تیشتر و اپوش تا رخش و شبدیز و شبرنگ بهزاد، تا براق و دلدل و ذوالجناح و عقاب.

دکتر علومی خاطر نشان کرد: امروزه نیز علی‌رغم همه نابسامانی‌های اقتصادی، کماکان صنعت اسب و ورزش سوارکاری در ایران زنده و پویا است و هر ساله میلیاردها ریال تراکنش مالی در این صنعت به وقوع می‌پیوندد. استان کرمان به عنوان یکی از مراکز مهم نگهداری و پرورش اسب در ایران، با برخورداری از باشگاه‌های استاندارد و اسب‌داران و سوارکاران حرفه‌ای، بخصوص در دو دهه گذشته، نقش بسیار پر رنگی در گسترش این صنعت ایفا نموده است.

عضو هیأت علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان در خصوص محورهای پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب بیان کرد: بیماری‌های داخلی و عفونی، مامایی، بیماری‌ها و تکنولوژی تولید مثل، جراحی، بیهوشی و تصویر برداری تشخیصی، دندانپزشکی، لنگش و بیماری‌های اندام حرکتی، بهداشت، پرورش، تغذیه و رفتارشناسی، مدیریت، طب ورزشی و سوارکاری، پاتوبیولوژی، علوم پایه (آناتومی، فیزیولوژی، بافت شناسی، بیوشیمی و سایر موارد مرتبط)، تبارشناسی و بیومتریک، طب مکمل و فیزیوتراپی و مطالعات پاراکلینیکی از محورهای اصلی این همایش هستند.

دکتر علومی در زمینه مقالات ارسال شده عنوان کرد: تعداد 273 مقاله به دبیرخانه پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب ارسال شد که از این تعداد 175 مقاله پذیرفته شد.

گفتنی است، دکترمحمد مهدی علومی به عنوان رئیس پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب، دکتر امید آذری دبیر علمی کنفرانس و دکتر جلیل آب شناس دبیر اجرایی پنجمین کنگره ملی بهداشت و بیماری‌های اسب هستند.

این کنفرانس ملی به مدت دو روز در بسترهای مجازی دانشگاه شهید باهنر کرمان با سخنرانان زیر ادامه خواهد داشت.

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید