گفت‌وگوی علم و عدالت در سایه تعامل نهاد دانشگاه و دستگاه قضا

  • تاریخ انتشار : 1404/02/16 - 11:54
  • تعداد بازدید : 145
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
آغوش باز دانشگاه برای همکاری‌های حقوقی؛

گفت‌وگوی علم و عدالت در سایه تعامل نهاد دانشگاه و دستگاه قضا

معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان کرمان با حضور در دانشگاه شهید باهنر کرمان، ضمن تبریک به دکتر حسین نظام آبادی پور برای تصدی ریاست دانشگاه، از ظرفیت‌های علمی این نهاد برای پیشبرد فرهنگ صلح، آموزش حقوق و کاهش آسیب‌های اجتماعی سخن گفت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴، حجت‌الاسلام محمدامیر ابراهیمی، معاون قضایی رئیس‌کل و معاون توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمان، با حضور در این دانشگاه، انتصاب دکتر حسین نظام آبادی پور را به ریاست دانشگاه شهید باهنر کرمان تبریک گفت.

در این دیدار، دکتر نظام آبادی پور ضمن قدردانی از حضور حجت‌الاسلام ابراهیمی، بر ضرورت همکاری نزدیک میان دانشگاه و دستگاه قضایی برای شناسایی چالش‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه و مشارکت در حل آن‌ها تأکید کرد و گفت: چنین همکاری‌هایی می‌تواند به کاهش آسیب‌های اجتماعی منجر شود و نقش مؤثری در ارتقاء آگاهی عمومی داشته باشد. وی همچنین با استقبال از پیشنهادهای مطرح‌شده برای تقویت تعاملات دو نهاد افزود: دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال‌های گذشته نیز همکاری‌های خوبی با دستگاه قضایی استان داشته و در چارچوب تفاهم‌نامه‌ها و جلسات مشترک، ارتباط تنگاتنگی میان دو مجموعه برقرار بوده است. اکنون نیز برای گسترش این همکاری‌ها آمادگی کامل داریم

در ادامه، حجت‌الاسلام ابراهیمی با اشاره به جایگاه علمی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: این دانشگاه به‌عنوان یکی از مراکز علمی پیشرو در کشور، با تربیت نیروی انسانی متخصص و انجام پژوهش‌های ارزنده، سهم بزرگی در توسعه علمی و فرهنگی استان کرمان و کشور ایفا کرده است. انتصاب دکتر نظام آبادی پور به‌عنوان رئیس دانشگاه، فرصتی ارزشمند برای تحقق اهداف بلندمدت آموزشی و ارتقای جایگاه ملی و بین‌المللی این نهاد فرهیخته است. 

وی با بیان نقش شوراهای حل اختلاف در فرهنگ‌سازی صلح و سازش در جامعه، پیشنهاد کرد که شعبه‌ای از شورای حل اختلاف در دانشگاه شهید باهنر کرمان مستقر شود تا بتواند در صورت بروز اختلافات احتمالی در فضای دانشگاهی، نقش میانجی‌گرانه ایفا کند. معاون قضایی رئیس‌کل دادگستری استان همچنین ابراز امیدواری کرد با تعامل مستمر میان دانشگاه و معاونت حل اختلاف، بتوان خدمات مؤثرتری به جامعه ارائه داد.

گفتنی است در ادامه این دیدار، در راستای تقویت تعاملات علمی و فرهنگی، هماهنگی‌هایی برای برگزاری نشست هم‌اندیشی دانشجویان و استادان رشته حقوق با حضور حجت‌الاسلام هادی صادقی، معاون قوه قضاییه و رئیس مرکز شورای حل اختلاف کشور و اعضای شورای قضایی استان، انجام شد.

در پایان، با اهدای لوح تبریک از سوی معاونت قضایی دادگستری استان کرمان به دکتر حسین نظام آبادی پور، این دیدار به شکلی صمیمانه خاتمه یافت.

کلمات کلیدی
عباس عبداللهی
خبرنگار :

عباس عبداللهی

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید