مشکلات دانشجویی و همه امور موبوط به دانشجویان در اسرع وقت رفع خواهد شد

  • تاریخ انتشار : // - 03:28
  • تعداد بازدید : 76
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مشکلات دانشجویی و همه امور موبوط به دانشجویان در اسرع وقت رفع خواهد شد

رئیس دانشگاه شهید باهنر گفت: مشکلات دانشجویی و همه امور موبوط به دانشجویان در اسرع وقت رفع خواهد شد

به گزارشروابط عمومی دانشگاه ، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان به همراه معاونین خود، از سلف دانشجویی خواهران بازدید کرد.

 این بازدید سر زده پس از انجام فریضه نماز ظهر و عصر روز دوشنبه 21 اردیبهشت ماه 94 با حضور حجت الاسلام والمسلمین حاج آقا عبدالهی؛ معاون دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، دکتر اسلامی؛ معاون اداری مالی و مدیریت منابع ،دکتر مولایی؛ معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر ابراهیمی؛ مدیرکل دفتر ریاست و روابط عمومی، دکتر نظری؛ معاون دانشجویی،آقای یوسف زاده، مدیر کل امور فرهنگی انجام گرفت.  

 در حاشیه این بازدید، دانشجویان با بیان مشکلات موجود خواستار رفع آنها شدند و دکتر فدائی؛ رئیس دانشگاه، در پاسخ به دانشجویان  قول رفع مشکلات و همه امور مربوط به دانشجویان را در اسرع وقت به آنها داد.  

دانشجویان هم با ابراز رضایت و بیان اینکه مشکلات موجود نسبت به سال های قبل و سال گذشته در تمامی امور رفاهی دانشجویان بسیار کمتر شده از رئیس و مسئولان  دانشگاه تشکر و قدردانی کردند.  

 

 

 

در پایان، رئیس دانشگاه و معاونین از دست اندر کاران حوزه معاونت دانشجویی، مراتب سپاسگزاری را بجا آوردند.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید