لزوم تقویت و توسعه ارتباط مجتمع آموزش عالی بم با بخش صنعت
لزوم تقویت و توسعه ارتباط مجتمع آموزش عالی بم با بخش صنعت

به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز یکشنبه ۴ آذرماه ۱۴۰۳، هیئترئیسه دانشگاه شهید باهنر کرمان، ضمن ادای احترام به شهید گمنام مجتمع آموزش عالی بم و قرائت فاتحه، از فضاهای آموزشی و رفاهی مجتمع آموزش عالی بم (خوابگاهها، سالن ورزشی، کتابخانه مرکزی، پروژه آزمایشگاهها، سالن باقرالعلوم (ع)، ساختمان اداری مرکزی، دانشکده فنی مهندسی خواجه نصیرالدین طوسی) بازدید نمودند.
پس از بازدید، دکتر حسین اکبریفرد، رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان در جلسه اداری بیان کرد: پیشرفتهایی که امروز در مجتمع آموزش عالی بم شاهد هستیم، حاصل تلاشهای بزرگان و فرهیختگانی است که خود را وقف پیشرفت علمی استان نمودهاند و لازم است همه ما قدردان و ادامهدهنده راه این بزرگان باشیم.
رئیس دانشگاه معین استان خاطرنشان کرد: همانگونه که زندهیاد مهندس علیرضا افضلیپور، بنیانگذار فقید دانشگاه شهید باهنر کرمان، این استان را به لحاظ منابع طبیعی و ظرفیتهای انسانی غنیترین منطقه کشور میدانست و معتقد بود باید از طریق آموزش نیروی انسانی متخصص موردنیاز، زمینه رشد و پیشرفت کشور را فراهم نمود، ما هم وظیفه داریم؛ ظرفیتهای استان خود را بشناسیم و تلاش کنیم تا از این ظرفیتها برای شکوفایی استان بهره ببریم.
وی با معرفیهای پتانسیلهای ارزشمندی که در شهرستان بم وجود دارد، خصوصاً در بخش صنایع، افزود: یکی از مهمترین رسالتهای دانشگاه، تقویت و توسعه ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه است
حجتالاسلاموالمسلمین حسن عسکری مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان، ضمن تبریک هفته بسیج بیان داشت؛ این مناسبت، بزرگداشت جانفشانیهای کسانی است که هستی خود را برای سربلندی این سرزمین فدا کردند.
وی خاطرنشان کرد: در بحث صلاحیت عمومی، دو حوزه کلی را به باید مدنظر داشت. در کنار کار تخصصی و تدریس، رسالت اصلی اساتید توجه به هویت ملی و مذهبی است .
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید باهنر کرمان تصریح کرد: استادان باید نیازها و مسائل جامعه خود را بشناسند و با امیدآفرینی، نسل جوان را به پویایی و تلاش برای پیشرفت کشور تشویق نمایند.
دکتر علی آزادمنش رئیس مجتمع آموزش عالی بم، ضمن عرض خیرمقدم به هیئترئیسه دانشگاه شهید باهنر کرمان توضیح داد: مجتمع آموزش عالی بم به ریاست زندهیاد دکتر محمد کرمی نژاد از سال ۱۳۷۳ با ۷۸ دانشجو در سه رشته کارشناسی دبیری ریاضی، کاردانی جوش و کاردانی ماشینابزار شروع به کارکرد.
وی با اشاره به روند فعالیتهای آموزشی مجتمع آموزش عالی بم از بدو تأسیس تا به امروز افزود: در سال ۱۳۸۲ پس از وقوع زلزله، اکثر زیر ساختهای و امکانات دانشگاه از بین رفت و مسائل و مشکلات زیادی را رقم زد. نوسازی و شروع مجدد فعالیتهای مجتمع آموزش عالی بم مرهون زحمات و تلاشهای بیوقفه انسانهایی است که عاشقانه برای توسعه آموزش عالی در این شهرستان همت نمودند.
رئیس مجتمع آموزش عالی بم، ضمن اشاره به دستاوردها، مسائل و دغدغههای این مجتمع ابراز امیدواری کرد؛ با استفاده از همکاریهای بین دستگاهی و تقویت ارتباط جامعه و دانشگاه از ظرفیتهای ویژه شهرستان در ارتقای سطح علمی و پژوهشی مجتمع بهرهمند شده تا مجتمع آموزش عالی بم نیز بتواند نیازمندیهای تخصصی موردنیاز شهرستان را مرتفع نماید.
حجتالاسلام والمسلمین محسن مظاهری مسئول نهاد مقام معظم رهبری در مجتمع آموزش عالی بم، گزارشی از فعالیتهای این دفتر در مجتمع آموزش عالی بم ارائه نمود
بعد از جلسه اعضای هیئترئیسه دانشگاه شهید باهنر کرمان، از پژوهشکده باغبانی هم بازدید نمودند.

نظر دهید