حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دانشگاه شهید باهنر کرمان

  • تاریخ انتشار : 1402/09/16 - 00:29
  • تعداد بازدید : 24
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

حضور معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان،دکتر حسین اکبری‌فرد؛ رئیس دانشگاه در نشستی که با حضور دکتر خزعلی روز پنجشنبه ۱۶ آذر ماه برگزار شد، ضمن تبریک روز دانشجو، ابراز کرد: در سال ۱۳۴۹ زنده یاد افضلی پور؛ بنیانگذار دانشگاه با نگاهی خیرانه، تصمیم به ساخت این دانشگاه گرفت زیرا که او استان کرمان را غنی و بکر می‌دانست و این دانشگاه در سال ۵۳ با ۹۰ دانشجو در علوم پایه آغاز به کار کرد و به برکت انتخاب‌ اساتید فرهیخته‌ که در دانشگاه به تدریس می‌پردازند، تاکنون ۸۳ هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند و اکنون ما دارای ۶۰۰ عضو هیئت علمی و ۱۴ هزار دانشجو هستیم‌.

وی ادامه داد: ارتباطات خوبی با جامعه انجام داده ایم که در همین راستا تفاهم نامه‌هایی در حوزه های علوم انسانی ، صنعت و معدن اخذ شده است و ما نیز در تلاش هستیم که دانشجوی مهارت محور تربیت کنیم و به قول شهید بهشتی دانشجو موذن جامعه است و باید چرخه علم و صنعت کشور را به حرکت دربیاورد.

دکتر اکبری فرد ضمن تاکید بر مطالبه‌گری همراه با مطالعه، خاطر‌نشان کرد: دانشجو باید با مطالبه‌گری به موقع از مسؤلین و پیگیری درست به نتیجه برسد که این مطالبه‌گری باید با مطالعه و علم همراه باشد و امیدواریم با جنبش‌های موفق علمی در حوزه های عملی و میدانی گامی اساسی در جهت افزایش اقتدار کشور برداریم‌.

وی ضمن تشکر از حضور خانم دکتر خزعلی‌، جهت حضور در دانشگاه شهید باهنر کرمان افزود: قوانینی در حوزه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده است و باید در راستای عملی شدن این قوانین گام برداریم.

دکتر قاسم محمدی‌نژاد، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه و رئیس بسیج اساتید استان ضمن تبریک روز دانشجو و هفته پژوهش ابراز کرد: استان کرمان ۹۵ واحد فعال آموزشی، تحقیقاتی دارد و از بین۱۳ هزار و ۲۵۰ دانشجوی فعال این دانشگاه، بیش از ۸ هزار نفر را دانشجویان خواهر تشکیل داده اند و امیدواریم بانوان در راستای جهاد علمی و فناوری نقش مهمی در نظام حل مسائل استان کرمان داشته باشند .

دکتر محمود بابایی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن گرامیداشت روز دانشجو توضیحاتی را در خصوص فعالیت های فرهنگی دانشگاه ارائه نمود و افزود فعالیت و هزینه در حوزه های فرهنگی لازم و ضروری است زیرا ایجاد فرهنگ درست بستر لازم را برای رشد و تعالی دانشگاه و جامعه فراهم میکند.

دکتر فاطمه السادات حسینی؛ مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، ضمن تبریک روز دانشجو ابراز کرد:  باید شرایط مطالب‌گری فراهم شود تا دانشجویان مطالبات خود را مطرح کنند

وی به فعالیت‌های انجام شده در حوزه بانوان در دانشگاه شهید باهنر کرمان اشاره کرد و افزود: کمیته های ۱۰ گانه‌ای شکل گرفته که هر یک از کمیته ها، بازوهای اجرایی برای انجام امور در حوزه بانوان هستند. وی افزود:  تعاملاتی با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری برقرار شده و برنامه‌هایی در  راستای اجرایی شدن قانون حمایت از خانواده  که تحولی عظیم در رشد خانواده است، انجام شده اما این قانون فاقد ضمانت اجرایی است.

دکتر حسینی ادامه داد: قانون حمایت از خانواده در صورتی که درست اجرا شود، نقش مهمی در حضور تاثیرگذار زنان در تمامی عرصه‌ها دارد و لازم است که حمایت مالی بیشتری به حوزه زن و خانواده اختصاص یابد. 

دکتر رحمان جلالی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار، ضمن تسلیت ایام فاطمیه اظهار کرد: کنگره بین المللی زنان تاثیرگذار به یکی از دغدغه‌‌های جدی  رهبر معظم انقلاب اسلامی در بحث زنان، جامعه عمل پوشانده است و امیدواریم این کنگره یک حرکت مفید در حوزه زن و خانواده باشد.

وی با تاکید بر این که دشمن در سال‌های اخیر زن و خانواده را نشانه رفته است ابراز کرد: زن محور تمدن، خانواده و جامعه است و اکنون دشمن خانواده را نشانه رفته است.

وی در خصوص ۱۶ آذر خاطرنشان کرد اگر این واقعه را در بستر تاریخی بررسی کنیم متوجه خواهیم شد که  بحث جهاد تبین در حوزه فضای مجازی را جدی نگرفته‌ و برای بررسی این واقعه باید کتاب ((خاطرات ثریا)) و ((شاهد عینی اتفاقات ۱۶ آذر)) که خاطرات شهید چمران است را مطالعه کنیم تا به چرایی این ماجرا پی ببریم.

دکتر انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری ضمن تبریک روز دانشجو ابراز داشت: امیدارم با سیاست‌های پیش روی دولت مسئله بودجه در کل کشور و خصوصا دانشگاهها حل شور و از طرفی بتوانیم از وابستگی به نفت نجات یافته و حرکت مناسبی در تولید در راستای جذب منابع ارزی و افزایش صادرات داشته باشیم تا مشکلات مردم حل شود.

دکتر خزعلی در خصوص سیاست های افزایش جمعیتی دولت تصریح کرد: سیاست‌ها و قوانین خوبی در راستای افزایش فرزند‌آوری مثل احتساب هر فزرند در محاسبه سنوات خدمت و بازنشستگی زودتر از موعد برای بانوان شاغل تدوین شده است و ما پذیرای پیشنهادات و انتقادات شما در این راستا هستیم.

وی در خصوص اشتغال دانشجویان نیز افزود: ما آمادگی اخذ قراردادهایی جهت ایجاد اشتغال برای دانشجویان خوابگاهی به شکل پاره وقت را داریم و  اشتغال تنها بعد ار تحصیل نیست. وی افزود: ۸۰ درصد مجوزهای مشاغل خانگی به زنان تخصیص یافته و در سال جاری ۵ هزار میلیارد تومان به اشتغال بانوان اختصاص داده شده و خدا را شکر با تدابیر انجام شده امسال  ۲ درصد بیکاری بانوان کمتر شده و تاکید ما بر شغل منعطف است یعنی زن در کنار خانواده، اشتغال نیز داشته باشد.

دکتر خزعلی به دیگر اقدامات انجام شده توسط دولت برای حفظ بنیان خانوداه و زن اشاره کرد و افزود: یک درصد از  اعتبارات بودجه به خانواده و زن اختصاص یافته شده و در این دوره برای اولین بار بیمه زنان باردار و ناباروی و اعتبارات قطعی در سفرهای استانی به زن اختصاص می‌یابد. وی  همچین از طرح های تشویقی برای خانواده‌های پر جمعیت گفت و افزود: امیدوارم این چنین جلساتی آغازی برای بهبود وضعیت خانواده و جایگاه زن در جامعه علمی و جامعه باشد.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید