ارتباط مستقیم رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان با مخاطبین در سامانه سامد
ارتباط مستقیم رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان با مخاطبین در سامانه سامد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکترمحمدعلی طاهر رئیس دانشگاه طبق زمان بندی اعلام شده از طرف استانداری و اطلاع رسانی قبلی از طریق سازمان با حضور در سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد) به سوالات مردمی و همچنین جامعه دانشگاهی پاسخ داد.
در ادامه اجرای این طرح دکتر اکبر نظری معاون دانشجویی دانشگاه در محل سامانه الکترونیکی ارتباط مردم و دولت (سامد) حضور داشت و به سوالات مربوط به حوزه معاونت دانشجویی پاسخ داد.
گفتنی است، سامانه ارتباط مردم و دولت (سامد) جهت ایجاد ارتباط هر چه بیشتر دولت و مردم راهاندازی شده است تا شرایط برای پیگیری مشکلات مردم در بخشهای مختلف آسانتر شود، راه اندازی این سامانه زمینه را برای ارتباط هرچه بیشتر مدیران با مردم فراهم کرده تا از نزدیک با مشکلات مردم در بخشهای مختلف آشنا شوند و در حوزه وظایف خود پاسخگوی سوالات ، شکایات و انتقادات مردمی باشند.

نظر دهید