حضور موفق دانشجویان کانون فرهنگ و ادب دانشگاه شهیدباهنر کرمان در هشتمین جشنواره ملی رویش

  • تاریخ انتشار : 1399/05/29 - 14:19
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

حضور موفق دانشجویان کانون فرهنگ و ادب دانشگاه شهیدباهنر کرمان در هشتمین جشنواره ملی رویش

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، به نقل از اداره کل روابط عمومی وزارت علوم دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در اختتامیه هشتمین جشنواره ملی رویش که بعدازظهر دوشنبه 27 مردادماه 99 با حضور دکتر معصومه ابتکار معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده به صورت مجازی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با اشاره به شیوع ویروس کرونا و برگزاری مجازی اختتامیه این دوره از جشنواره اظهار داشت: گرچه این بیماری غیرمنتظره و در نوع خود کم‌نظیر جامعه بشری و کشور ما را درگیر خود کرده است، اما در کنار آن ابتکارات، دستاوردها و اقداماتی را به دست آوردیم که شاید در حالت عادی نداشتیم.

وی، یکی از ویژگی‌های کانون‌های دانشجویی را پیگیری علایق و سلایق در کنار کسب دانش و تجربه برشمرد و افزود: کانون‌ها بذرهای اولیه سازمان‌ها و مجموعه‌های مردم نهاد هستند.

  دکتر غلامی یکی از دستاوردهای دهه‌های اخیر در کشور را افزایش تعداد سمن‌ها دانست و با اشاره به کانون‌های دانشجویی بیان کرد: این تمرینی که دانشجویان در دانشگاه انجام می‌دهند در واقع شکل‌دهی به هسته‌های علمی و حضور در کانون‌ها، بستری برای فعالیت در فضای خارج از دانشگاه است.

به گفته وزیر علوم، دانشجویان باید تجربه نگاه علمی را با خود همراه کنند و به جایی که مثمر ثمر است، ببرند و از آن بهره‌برداری کنند.

وی ضمن آروزی سلامتی برای فعالان کانون‌ها در دوره شیوع ویروس کرونا، خاطر نشان کرد: هم به عنوان معلم و هم به عنوان مسئول آموزش عالی مسایل کانون‌ها و محدودیت آنها را می‌دانم.

  دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه شهید بهشتی، از تلاش و همت همه معاونان فرهنگی دانشگاه‌ها در جهت برگزاری این جشنواره قدردانی کرد.

وی با اشاره به شروع مجدد جشنواره در سال ۱۳۹۷ بعد از وقفه‌ای سه ساله، به شیوع بیماری کرونا و اثر آن در برگزاری جشنواره پرداخت و گفت: این جشنواره قرار بود امسال در دانشگاه گیلان برگزار شود اما به دلیل شیوع ویروس کرونا حتی نتوانستیم میزبان حضور دانشجویان کانونی در جشنواره باشیم.

وی با اشاره به اقدامات کلیدی که در دو سال اخیر در مقیاس ملی در حوزه فعالیت‌های کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاهی، به مقیاس ملی جشنواره و همچنین برگزاری جشنواره‌های تخصصی در راستای آن پرداخت.

دکتر غفاری در بخش دیگری از سخنان خود به توانمندسازی و ارتقای دانش دانشجویان از طریق کانون‌ها به عنوان یکی از اهداف برگزاری جشنواره اشاره کرد که از طریق کارگاه‌های آموزشی در کنار جشنواره و برای کانون‌ها انجام شد.

وی با اشاره به هوشمندی فعالان دانشجویی و کنشگری مجموعه دانشجویان به ویژه دانشجویان کانونی بیان کرد: نمونه پویش سیل مهربانی در سال گذشته یا مجموعه کانون‌های خیریه و امداد در امسال نمونه کنشگری هوشمندانه دانشجویان ماست.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه سخنان خود به ارائه آماری درباره برگزاری هشتمین جشنواره ملی رویش پرداخت و افزود: ۸۷ دانشگاه و ۵۳۸۰ کانون فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی در این دوره از جشنواره مشارکت داشتند. ۱۶۴۰۰ فعالیت و اثر از سوی دانشجویان به این دوره جشنواره ارسال شد. بیش از ۷۰۰ ایده در این دوره ثبت شد و در بخش چهره‌های فعال کانون‌های دانشگاهی، ۸۰ نفر خود را نامزد کردند.

وی به شیوه ارزیابی و داوری آثار و فعالیت‌ها پرداخت و تصریح کرد: دانشگاه‌ها در سه دسته بیش از ۱۰ هزار نفری، بین ۳ هزار تا ۱۰ هزار نفری و کمتر از ۳ هزار نفری تقسیم شدند. شاخص‌هایی برای ارزیابی فعالیت‌های دانشجویان تعیین شد که فعالیت‌های دانشجویان باید حداقل ۵۰ درصد امتیازهای این شاخص‌ها را کسب کنند.

دکتر غفاری در پایان سخنان خود درخصوص داوران این جشنواره ملی خاطر نشان کرد: برای داوری‌ها از مجموعه اعضای هیئت علمی استفاده شده بود تا علاوه بر مفاهمه نسلی بین دانشجویان مفاهمه بین اساتید و دانشجویان نیز صورت گیرد.

گفتنی است آیین هشتمین جشنواره ملی رویش به دلیل شیوع بیماری کرونا بدون حضور فعالان کانون‌های دانشجویی برگزار شد.

  برای مشاهده اسامی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی رویش کلیک نمایید.

   

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید