کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان

  • تاریخ انتشار : 1401/07/27 - 12:49
  • تعداد بازدید : 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

کنفرانس ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر محمدرضا محمدآبادی رئیس ششمین همایش ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان و عضو هیأت علمی بخش مهندسی علوم دام طی مصاحبه‌ای با خبرنگار روابط عمومی گفت: دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان در سال‌های گذشته جزو رتبه‌های (اول،دوم و سوم) برتر پژوهش دانشگاه بوده است و از پتانسیل و ظرفیت‌های خوبی برخودار است.

وی افزود: در حال حاضر دانشکده کشاورزی دانشگاه شهید باهنر کرمان از 10 بخش مهندسی و قریب 80 نفر عضو هیأت علمی و 2 مجله (یک مجله انگلیسی اسکوپوس و یک مجله فارسی رتبه الف) تشکیل شده است، که همگی نشان از قوت و توانمندی این دانشکده است.

دکتر محمدآبادی خاطرنشان کرد: بخش مهندسی علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه دارای 11 نفر عضو هیأت علمی که از این تعداد 4 نفر رتبه استادی، 6 نفر رتبه دانشیاری و 1 نفر هم استادیار که در مقاطع مختلف کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول‌ هستند.

رئیس ششمین همایش ملی مدیریت پرورش دام، طیور و آبزیان گفت: گروه علوم دامی دانشگاه در زمینۀ کارآفرینی و مهارت‌افزایی، فعالیت‌هایی از جمله: ایستگاه پرورش مرغ تخم‌گذار به تعداد 3000 قطعه، دو واحد ایستگاه پرورش مرغ گوشتی مجموعا 5000 قطعه، پرورش 200 راس گوسفند کرمانی، پرورش 200 راس بز راینی و ظرفیت 500 راس گاو شیری که همگی از پتانسیل‌های گروه علوم دامی است که دانشجویان در مقاطع کارشناسی با مهارت وارد مقطع تحصیلات تکمیلی می‌شوند و زمینه‌های تحقیقاتی خوبی برای آنها فراهم می‌شود.

وی تصریح کرد: بخشی از اهمیت غذایی کشور به مسائل دام و طیور بستگی دارد، همچنین بحث اقتصاد و اشتغال کشور به کشاورزی و دامپروری وابسته است که باید در این زمینه‌ها سرمایه‌گذاری صورت گیرد و با برگزاری چنین کنفرانس‌ها می‌توان در این زمینه موفقیت‌هایی را کسب کرد.

عضو هیأت علمی بخش مهندسی علوم دامی دانشگاه گفت: تعداد 201 مقاله به این کنفرانس ارسال شده که از این تعداد 148 مقالات پذیرش شده است.

وی عناوین: تغذیه دام و طیور، فیزیولوژی دام و طیور، ژنتیک و اصلاح دام و طیور، مدیریت پرورش دام و طیور، بیماری‌های دام و طیور، تغذیه، ژنتیک، مدیریت و بیماری‌های آبزیان را از محورهای اصلی این همایش عنوان کرد.

سپس این همایش با سخنرانان کلیدی و با عناوین از قبیل: شناسایی مجدد جهش مطلوب مرتبط با صفت چند قلوزایی در گوسفند رومانوف – شیر شتر ابرخوراکی مغذی برای سلامت – مروری بر میزان وقوع، پیامدهای تولیدی و تولید مثلی و زبان‌های مالی ناشی از بیماری‌های عفونی در گله‌های گاو شیری هلشتاین ایران – شناسایی ژن‌های کاندید مرتبط با صفات تولید مثلی تراشه اسنیپ در سه نژاد گوسفند بومی ایران - بررسی غلظت هورمون تیروئید و برخی عناصر سرم خون بره‌های متولد شده ازمادران دریافت کننده پلیت آهسته رهش حاوی سلنیوم - تاثیر جیره‌های لیپوژنیک و گلوکوژنیک بر روی گاوهای دوره انتقال، کمیت و کیفیت آغوز - تاثیر مکمل‌های ال -کارنیتین و لیپیدول در جیره‌های کم انرژی بر وزن بدن، شاخص تولید و هزینه خوراک مصرفی جوجه‌های گوشتی ادامه داشت.

دراین همایش دکتر محمدرضا محمدآبادی به عنوان رئیس کنفرانس، دکتر امین خضری دبیرعلمی کنفرانس و دکتر امید دیانی دبیر اجرایی کنفرانس حضور داشتند.

   

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید