رونمایی از سامانه شناسایی، رصد و هدایت هوشمند فعالیتهای قرآنی و سامانه رسمی نشریات دانشگاه شهید باهنر کرمان
رونمایی از سامانه شناسایی، رصد و هدایت هوشمند فعالیتهای قرآنی و سامانه رسمی نشریات دانشگاه شهید باهنر کرمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنرکرمان، سامانه شناسایی، رصد و هدایت در سه حوزه آموزشی، پژوهشی و تبلیغ و ترویج پیادهسازی شده است که برای هر کاربر کارتابلی در نظر گرفته شده که کلیه مدارک حقیقی و حقوقی ثبت میشود و براساس مدارک ثبت شده به کاربر پیشنهادات نوآورانه و تا پیگیری و حصول نتیجه، ارائه می شود.
در این مراسم دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با تاکید بر از سرگیری آموزشها به صورت حضوری اظهار داشت: همه بر ضرورت ازسرگیری آموزشهای حضوری اجماع دارند و نگرانیهای موجود در رابطه با شرایط کرونایی و بحث بودجه است و امید است که با رایزنیهای صورت گرفته از طریق سطوح عالی مشکلات به تدریج حل خواهد شد و ان شاالله در سال جدید گشایش هایی صورت گیرد تا از این شرایط عبور کنیم.
وی افزود: نگرانی بنده با توجه به جایگاه و مسئولیتی که دارم در خصوص بحثهای بودجهایی نیست بلکه دغدغه و نگرانیهای من از حیث مسائل فرهنگی و اجتماعی است و این نگرانی مشکل لاینحلی نیست و با شروع فرایند آموزش حضوری و فراهم کردن فضایی برای کنشگری دانشجویان کثیری از مشکلات موجود حل و فصل خواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری با اشاره به اهمیت فعالیت جریانهای دانشجویی در محیط دانشگاه بیان کرد: اگر ما دانشجویان و جریانهای دانشجویی را اعم از تشکلها، کانونهای علمی و فرهنگی را وارد میدان کنیم و زمینه را برای کنشگری دانشجویان فراهم کنیم سرزندگی، نشاط و پویایی به تدریج در دانشگاه سرریز میشود.
دکتر عبدالحسین کلانتری گفت: دانشگاهها در عرصه فرهنگی و اجتماعی با چند رویداد بزرگ شناخته میشوند و زمانی که صحبت از مقاومت و محور مقاومت میشود با کرمان و دانشگاه کرمان گره میخورد.
وی با اشاره به مسئله محوری فعالیت استادان در سامانه نان که ایدهها و نیازهای کشور را به یکدیگر مرتبط میکند خاطر نشان ساخت: درصدد هستیم جایی برای دانشجویان در سامانه پیدا کنیم تا از این طریق بتوان تشکلها بخصوص انجمنهای علمی و کانونهای فرهنکی را مسئله محور کرد.
دکتر سید محمدرضا اسلامی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن خیرمقدم گزارشی از دانشگاه ارائه نمود و گفت: بنیانگذار دانشگاه شهید باهنر کرمان شادروان مهندس علیرضا افضلیپور و همسرشان بانو فاخره صبا است که بعد از شهادت دکتر محمد جواد باهنر نام دانشگاه به دانشگاه شهید باهنر کرمان مزین شد و از دیگر افتخارات دانشگاه این است که سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی مقطع کارشناسی در رشته علوم اجتماعی را در دانشگاه شهید باهنر کرمان گذراندند.
وی گزارش مختصری از دانشگاه ارائه نمود و گفت: دانشگاه شهید باهنر کرمان حدود 14 هزار دانشجو از سراسر کشور در مقاطع مختلف دارد بیش از 392 رشته و گرایش تحصیلی داریم دارای 11 دانشکده بزرگترین دانشگاه منطقه جنوب شرق محسوب میشود از این تعداد دانشجو حدود 4 هزار دانشجو دوره تحصیلات تکمیلی هستند و هزار دانشجو در مقطع دکتری مشغول به تحصیل هستند و تاکنون حدود 77 هزار نفر از مقاطع مختلف تحصیلی از دانشگاه فارغ التحصیل شدهاند، از افتخارات دانشگاه شهید باهنر میتوان به مواردی همچون: از بین 72 دانشگاه جامع برتر کشور دانشگاه شهید باهنر بین ده دانشگاه برتر جامع کشور قرار گرفته است، در رتبه بندی لایدن رتبه 882 در جهان به خودش اختصاص داده است، در بخش فناوری دارای رتبه 3 کشور است و حدود 80 نفر از اعضای هیأت علمی ما شاخص استنادی مقاله بالای 500 دارند که مایۀ افتخار برای دانشگاه شهید باهنر کرمان هستند.
وی افزود: دکتر محمدعلی طاهر؛ رئیس دانشگاه با H-index بسیار بالا، دکتر نظام آبادیپور معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه و دکتر عامری؛ عضو هیأت علمی بخش مکانیک سه عضو هیأت علمی که جزء یک درصدهای پراستناد دنیا قرار دارند که باعث افتخارات دانشگاه محسوب میشوند.
دکتر اسلامی محورها و برنامههای راهبردی و عملیاتی که برای معاونت طراحی و اجرا شدهاند را چنین برشمرد: ترویج و تعمیق ارزشهای دینی، اخلاقی و ملی و انقلابی، افزایش سرمایۀ اجتماعی با گسترش فضای اعتماد، امید به آینده و تعلق اجتماعی و نشاط و شادابی، تقویت فضای باورپذیری و اعتماد، ایجاد فضای گفتگو و تعامل درون و برون دانشگاه، حمایت از فعالیتهای جمعی و تمرین کارگاهی که تقویت امید به آینده را درپی خواهد داشت.
در حاشیه این نشست دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری و هیأت همراه با حضور در حسینیه شهدای گمنام دانشگاه با قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

نظر دهید