برگزاری تریبون آزاد دانشجویی با موضوع انتخابات

  • تاریخ انتشار : 1402/12/02 - 02:27
  • تعداد بازدید : 4
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری تریبون آزاد دانشجویی با موضوع انتخابات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان دانشجویان ضمن حضور در محل تریبون، انتظارات و خواسته‌های خود را نسبت به منتخبین مجلس اعلام کردند.

بسیاری از دانشجویان خواسته‌هایی چون همکاری و ارتباط منطقی با دیگر قوا، شناخت نیازهای ‌واقعی مردم، نگاه ملی به همه قوانین و برنامه‌های مصوب، ترجیح مصالح کلی بر مصالح منطقه‌ای، مجلس روزآمد، ایستادگی بر سر منافع ملی، ترجیح مطالبات اساسی مردم بر انگیزه‌های دیگر و  استفاده از همه ظرفیت‌های کاری را از منتخبین مجلس شورای اسلامی انتظار داشتند و خواستار مجلس کارآمد و با مشخصات ذکر شده بودند.

لازم به ذکر است برخی از دانشجویان نیز به دیگر دانشجویان توصیه‌هایی داشتند و آنان را‌ به مشارکت در انتخابات تحت هر شرایطی ترغیب می‌کردند. عده‌ای نیز بر شناخت اصلح تاکید داشتند و شرکت در انتخابات و گزینش و شناخت فرد اصلح را وظیفه شرعی هر ایرانی می‌دانستند.

برخی از دانشجویان به ویژگی‌های یک نماینده شایسته اشاره نموده و شاخص‌هایی چون ساده‌زیستی، امانتداری، مسؤلیت‌پذیری، پیگیری حل مشکلات اساسی کشور، اجتناب از تبعیض و فساد، پایبندی به قانون اساسی را از نگاه خود توضیح دادند، تا دیگر دانشجویان با نگاهی نو اقدام به انتخاب کاندیداهای مورد نظر خود نمایند. این تربیون مثل همیشه مخالفان و موافقانی نیز داشت‌ که با ایجاد فضای گفتگو و بیان دیدگاه های مختلف در رابطه با این موضوع مورد استقبال دانشجویان دانشگاه قرار گرفت.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید