بررسی ابعاد جایگاه علم و معرفت در حیات عارفانه حضرت فاطمه (سلامالله علیها)
بررسی ابعاد جایگاه علم و معرفت در حیات عارفانه حضرت فاطمه (سلامالله علیها)

به گزارش روابطعمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ در آستانه ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) روز شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳، با حضور دکتر مهدیه السادات مستقیمی، نوه حضرت آیتالله صالحی کرمانی (ره)، پیشنشست دومین همایش ملی الگوی سوم زن مسلمان در گام دوم انقلاب اسلامی، با موضوع بررسی ابعاد جایگاه علم و معرفت در حیات عارفانه حضرت فاطمه (سلامالله علیها) در تالار اندیشه دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.
دکتر مهدیه السادات مستقیمی با اشاره به ابعاد شخصیت والای حضرت زهرا (سلاماللهعلیها) خاطرنشان کرد؛ تنها در سایۀ تامل و ژرفاندیشی میتوان به جوانب گسترده وجود مبارک آن حضرت پی برد . وی افزود: برای شناخت جایگاه علمی و معرفتی حضرت فاطمه زهرا (س) میتوان به جایگاه معرفتی رسول اکرم و ائمه طاهرین مراجعه کرد.
دکتر مستقیمی تصریح کرد: کوثر، از القاب حضرت فاطمه زهرا (س) و به معنای خیر کثیر و برکت فراوان است و منظور از کوثری که به حضرت محمد (ص) عطا گردید، حضرت فاطمه زهرا (س) خیر کثیر و خودش منبع حکمت است.
وی با اشاره به اینکه از میان معصومین علیهمالسلام آن کسی که زندگی پر برکتش بهخصوص برای زنان مسلمان همچون خورشیدی نورافشانی میکند، وجود نازنین حضرت فاطمه زهرا سلامالله علیها است، آشنایی با سبک زندگی آن حضرت را برای جامعه مسلمین راهگشا و هدایتگر توصیف کرد.
وی در ادامه درباره ابعاد علم و معرفت حیات عارفانه حضرت فاطمه (سلامالله علیها) به عنوان آینه تمامنمای علوم الهی، مطالبی را ارائه داد.
گفتنی است: کارگاه بررسی ابعاد جایگاه علم و معرفت در حیات عارفانه حضرت فاطمه (سلامالله علیها) در روزهای شنبه و یکشنبه ، سوم و چهارم آذرماه ۱۴۰۳ به همت بسیج اساتید استان کرمان و با همکاری پژوهشکده علومانسانی اسلامی دانشگاه بینالمللی قم برگزار شد.

نظر دهید