اختتامیه جشنواره سراسری روایتگری مقاومت

  • تاریخ انتشار : 1402/03/03 - 00:23
  • تعداد بازدید : 3
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

اختتامیه جشنواره سراسری روایتگری مقاومت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر مرضیه مینایی‌پور دکترای فلسفه و کلام اسلامی، فقه و اصول، مدرس‌ دانشگاه، مبلغ بین الملل و فعال‌ فرهنگی‌ در سخرانی خود گفت: روایت صحیح تاریخ به کار فکری و فرهنگی در قالب ساخت فیلم و تولید کتاب و اثر نمایشی نیاز دارد که با کمک وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید انجام شود و باید شهدای انقلاب را به عنوان نماد و الگو، به نسل جدید معرفی کنیم و پاسخ این سوال را که چرا نسل اول انقلاب بسیار زحمت کشید و در برابر مشکلات کوتاه نیامد برای نسل جدید توضیح دهیم. 

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به نقش روایتگری درست و مناسب در انتقال مفاهیم گفت: روایتگری، می‌تواند مفید و مثمرثمر باشد که دارای 5 اصل تخصص ، تشخیص، تدریج، تناسب و تغافل باشد به عنوان مثال در حوزه تناسب، روایت با مخاطب خود سازگاری و تفاهم داشته باشد.

استاد مینایی پور ابراز امیدواری کرد، این اقدام فرهنگی گوشه‌ای از ادای دِین به مقام شهدای معزز مقاومت و هشت سال دفاع مقدس باشد.

مادر شهید محسن برهانی که اخیرا رهبر انقلاب وصیت‌نامه ایشان را مطالعه کردند و عبارت "نور النور" را برآن به کار بردند، در خصوص زندگی فرزند خود افزود: محسن از کلاس چهارم دبستان علاوه بر اینکه نمازش ترک نمی‌شد، تلاش می نمود که فضیلت نماز اول وقت، آن هم به جماعت، را از دست ندهد.

 وی در فعالیت‌های اسلامی و فرهنگی و پایگاه مقاومت بسیج شرکت داشت و در تابستان اغلب در کلاس‌های نهضت سوادآموزی شرکت می‌کرد و خوشحال از اینکه توانسته بود تعدادی از هموطنان خود را با سواد کند، در این کلاس‌ها اغلب به تدریس قرآن نیز مشغول بود. محسن از همان اول کودکی رفتار بزرگانه‌ای داشت و سوالات او اغلب درباره خدا و خلقت موجودات بود. به شنا و کوهنوردی علاقه داشت و اغلب روزهای جمعه به کوهنوردی می پرداخت و در نماز جمعه شرکت می‌کرد. حتی الامکان سعی می کرد در دعای کمیل نیز شرکت کند.

همسر شهید مغفوری با اشاره به اخلاص و اعتقاده ویژه شهید به احکام و حق الناس گفت: او همیشه میگفت: وقت کار، من متعلق به بیت‌المال هستم و حق استفاده شخصی ندارم و همکارانش نیز می‌گفتند: او همواره در محل کار زودتر از همه می‌آمد و دیرتر از همه می‌رفت و در هفته چند ساعت برای خود "کسر کار" می‌زد. وقتی از او سوال می‌شد شما از همه زودتر می آیید و از همه دیرتر می روید، چرا کسر کار؟ در جواب می گفت: در حین کار احتمال می رود یک لحظه ذهنم به سمت خانه، همسر و یا فرزندم رفته باشد و چون وقت کار، من متعلق به بیت‌المال هستم و حق استفاده شخصی ندارم چند ساعت کسر کار رد میکنم.

همسر شهید مغفوری افزود: شهید عبدالمهدی میوه‌ها را جدا نمی‌کرد و هر چه به دستش می رسید داخل پاکت می‌گذاشت و من می‌گفتم: چرا میوه‌های خوب را جمع نکردید؟ در جواب می‌گفت: آن میوه فروشی بابت همه اینها پول داده و در این زمینه که گناهی ندارد و نباید ضرر کند.

مریم سیف الدینی دبیر این جشواره با تاکید بر زوایای دیده نشده و سوژه‌های ناب دفاع مقدس ، از استقبال جامعه دانشگاهی تشکر کرد.

سیف الدینی ضمن تبریک سالروز آزاد سازی خرمشهر خدمت مدعوین، در خصوص ایده این جشنواره افزود: ایده اولیه، از جشنواره‌های سال‌های قبل، در سطح دبیرستان گرفته شده و این جشواره برای اولین بار در سطح استان و دانشگاه برگزار گردید که حدود 100 اثر از بین جوامع دانشگاهی به دبیرخانه ارسال شد و در نهایت 5 اثر به مرحله نهایی راه یافت و برگزیده گردید.

سپس از برگزیدگان جشنواره به شرح زیر تقدیر و تشکر گردید و جوایز نفیسی به آنها اهدا شد .

عاطفه فروهر - فاطمه الله توکلی  - سحرخوارزمی  - سیدمحمدرضاروح الامینی - عصمت گلستانی- دکترحسینعلی ساسان - مهدیه طاهری مقدر - مریم ابراهیمی زرندی – محمدحمیدی و نعیمه نیک‌رو.

شایان ذکر است در پایان این جشنواره از خانواده‌های شهیدان عبدالمهدی مغفوری و محسن برهانی تجلیل به عمل آمد.

  1

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید