‌تمرکز بر امنیت غذایی و توسعه کشاورزی مقاوم به خشکسالی

  • تاریخ انتشار : 1404/01/27 - 20:37
  • تعداد بازدید : 141
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تشریح ماموریت قطب علمی به‌نژادی گیاهان در پژوهشگاه افضلی‌پور

‌تمرکز بر امنیت غذایی و توسعه کشاورزی مقاوم به خشکسالی

دکتر صمد نژاد ابراهیمی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بازدیدی میدانی از پژوهشگاه افضلی‌پور، قطب علمی به نژادی گیاهان متحمل به کم آبی و آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان، ضمن آشنایی با دستاوردهای علمی محققان این دانشگاه، از نقش برجسته پژوهشگران در پیشبرد امنیت غذایی و توسعه کشاورزی مقاوم به خشکسالی تمجید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، سه‌شنبه ۲۶ فروردین‌ماه ۱۴۰۴، دکتر صمد نژاد ابراهیمی، مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ادامه برنامه‌های سفر یک‌روزه خود به کرمان، از مجموعه های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان بازدید به عمل آورد و از نزدیک با فعالیت‌ها، دستاوردها و چشم‌اندازهای این حوزه آشنا شد.

در این بازدید، دکتر قاسم محمدی‌نژاد، رئیس پژوهشگاه افضلی‌پور، گزارشی جامع از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و برنامه‌های راهبردی پژوهشگاه ارائه داد و با اشاره به جایگاه این مرکز در سطح کشور بیان داشت: پژوهشگاه افضلی‌پور وابسته به دانشگاه شهید باهنر کرمان با ماموریت ملی امنیت غذایی تحت شرایط تغییر اقلیم و کم آبی با در برداشتن قطب علمی به‌نژادی گیاهان متحمل به کم‌آبی کشور، از برجسته‌ترین قطب‌های علمی کشور می باشد

وی با تاکید بر دستاوردهای ارزشمند پژوهشگاه در زمینه کشاورزی پایدار و سازگار با اقلیم گرم و خشک، به نقش مؤثر این مجموعه در حل چالش‌های منطقه‌ای و ملی پرداخت.

در ادامه، دکتر صمد نژاد ابراهیمی ضمن تقدیر از تلاش‌های پژوهشگران این مجموعه، بر لزوم تقویت تعاملات ملی و بین‌المللی پژوهشگاه تأکید کرد و پیشنهادهایی در زمینه ارتقاء ارتباط با صنعت، افزایش سهم طرح‌های تقاضامحور و بهره‌گیری از ظرفیت‌های قانونی در توسعه فعالیت‌های علمی مطرح نمود.

سپس بازدیدی از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه شهید باهنر کرمان انجام شد. در این بازدید، امکانات و زیرساخت‌های آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت و ظرفیت‌های موجود در راستای پشتیبانی علمی از دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی جنوب شرق کشور مورد توجه قرار گرفت.

مدیرکل دفتر سیاست‌گذاری پژوهشی وزارت علوم، این آزمایشگاه را پتانسیلی ارزشمند در عرصه تحقیقات کاربردی و مرجع خدمات تخصصی دانست و بر ضرورت معرفی گسترده‌تر آن و تأمین منابع لازم برای توسعه تجهیزات و خدمات آزمایشگاهی تأکید نمود.

کلمات کلیدی
اکبر خالقی
خبرنگار :

اکبر خالقی

تصاویر