گزارش حضور تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنردر مسابقات Robocon 2015

  • تاریخ انتشار : // - 12:29
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

گزارش حضور تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنردر مسابقات Robocon 2015

تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنر پس از پیروزی مقابل تیم های چین و نپال، در مرحله 1/8 نهایی مقابل تیم هنگ کنگ متوقف شد و از صعود به مرحله بعد باز ماند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنر پس از پیروزی مقابل تیم های چین و نپال، در مرحله 1/8 نهایی مقابل تیم هنگ کنگ متوقف شد و از صعود به مرحله بعد باز ماند.

 

 

 

 

 

تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان که به عنوان تنها نماینده از کشور ایران در مسابقات Robocon 2015 حضور داشت، در گروه D با تیم های چین و نپال هم گروه شد. در این مسابقات که در کشور مالزی برگزار شد نماینده کشور ایران در مسابقه ی اول خود تیم چین را با نتیجه 5-0 شکست داد.

 

تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان در مسابقه ی دوم نیز توانست تیم نپال را با نتیجه 5-2 شکست دهد و به عنوان سرگروه به مرحله 1/8 نهایی صعود کند.  

متاسفانه نماینده ایران، به علت مشکل به وجود آمده در ربات خود نتوانست در مرحله 1/8 نهایی برابر هنگ کنگ به پیروزی برسد و مسابقه را با نتیجه 1-5 به این تیم واگذار کرد و از راهیابی به مرحله 1/4 نهایی باز ماند.

 

 

 

گفتنی است تیم رباتیک دانشگاه شهید باهنر جمعه شب (6 شهریور 94)  به کشور باز می گردند.

برای تیم انجمن رباتیک دانشگاه شهید باهنر کرمان آرزوی موفقیت داریم.

 

 

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

آدرس : کرمان،بزرگراه امام خمینی ،میدان پژوهش، دانشگاه شهید باهنر کرمان

تلفن : 5-33257141-034

فکس : 33257165

کدپستی : 7616913439

پست الکترونیک : chancellor@uk.ac.ir

دانشگاه باهنر کرمان
انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال کنید
کاربران آنلاین : 38 نفر
بازدید این صفحه : 22 نفر
بازدید امروز : 812 نفر
کل بازدید : 2524600 نفر
آخرین بروزرسانی : 1405/02/28 14:45
مرورگر :
سیستم عامل :
IP : 192.168.1.1