سومین جلسه کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان

  • تاریخ انتشار : // - 20:57
  • تعداد بازدید : 65
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

سومین جلسه کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، سومین جلسه کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان، روز دوشنبه 19 مهر ماه 95، به ریاست معاون توسعه استاندار و دبیری دانشگاه شهید باهنر کرمان، با حضور دکتر طاهر؛ رئیس دانشگاه، دکتر گرامی؛ مشاور عالی استاندار کرمان، مهندس فتوت؛ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمان، مدیران و مسئولان استان کرمان، در سالن کنفرانس دانشگاه، برگزار گردید.

 

 

جلسه با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید، آغاز شد.

 

 

در ابتدا دکتر احتشام زاده، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت سیدالشهدا(ع)،خلاصه ای از مصوبات جلسه قبل را بیان کرد و هدف از برگزاری این جلسات را برداشتن گام های اجرایی در جهت تقویت بعد فناوری  و نوآوری دانست، به طوری که نیازهای جامعه را پوشش دهد.

 

 

دکتر گرامی، مشاور عالی استاندار کرمان، فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت گفت و پس از آن اعلام کرد که  با خبر شدیم دکتر هوشنگ آگاه(خیر استان کرمان و دانشگاه) دار فانی را وداع گفته، سپس بخشی از وصیت نامه ایشان را قرائت نمود. وی گفت: شادروان دکتر هوشنگ آگاه وصیت نامه ای را در زمان حیات خود نوشته و تمام اموال خود را به داشگاه شهید باهنر واگذار نموده است.

 

 

 

رودری؛ مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان، در مورد ماده 56 و 50طرح پژوهشی و اعتبارات آن توضیحاتی ارائه کرد و گفت فرایند این کارگروه تخصصی کنترل شود تا دوباره کاری  صورت نگیرد. وی افزود: قرار است شورای پنج نفره بر اساس بودجه موجود تشکیل گردد.

 

 

 

مهندس فتوت؛ معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری کرمان گفت: دستگاه های اجرایی استان جهت ورود به سامانه سمات یک نفر را به استانداری معرفی نمایند تا طرح های پژوهشی و تحقیقاتی دستگاه ها جهت بررسی در مرکز در این سامانه ثبت شوند.  هر دستگاه موظف است که اعتبار را در همان طرح اجرا کند و نماینده ای در کارگروه داشته باشد. وی اظهار کرد: ایجاد اعتماد به ظرفیت های موجود در استان و تمرکز کمتر روی بودجه دولتی صورت پذیرد.

 

 

دکترطاهر؛ رئیس دانشگاه، ضمن خیرمقدم به شرکت کنندگان، از برگزاری این جلسه در راستای تحقق اهداف و تصمیمات ابراز امیدواری کرد و سپس به شرح پیشنهادهای خود برای کارگروه پرداخت.

 

 

 

 

 

سپس حاضران هر کدام نظرات خود را در قالب چگونگی شکل گرفتن کارگروه تخصصی ارائه کردند. دکتر جلائی؛ رئیس دانشکده مدیریت و اقتصاد دانشگاه شهید باهنر پیشنهاد داد تجمیع و اولویت بندی در پروژه های پیشنهادی کارگروه صورت گیرد.

دکتر گرامی بیان کرد: هیأت پیشنهادی وابسته به دستگاه نباشد و سه نفر از دانشگاه و دو نفر اجرایی باشند تا پروژه ها تأیید علمی شوند.

مجتبی علیخانی؛ نماینده وزارت دفاع گفت: پروژه هایی که کاربردهای دوگانه دارند در اولویت قرار می گیرند تا در راستای سیاست گذاری وزارت دفاع بتوانند از بودجه این بخش هم در طرح ها استفاده کنند. خانم دکتر حسینی؛ مدیر کل امور بانوان و خانواده در استان کرمان خاطر نشان کرد: بحث تحکیم بنیان خانواده با توجه به نقش محوری بانوان در اولویت سایر پروژه ها قرار گیرد. رئیس پور؛ معاون برنامه ریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان بیان کرد: طرح هایی که در راستای اهداف دانشگاه آزاد باشند امکان جذب بودجه تا 50درصد از این دانشگاه را دارد. دکتر حق دوست؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: ایجاد بازار و خرید خدمات از داخل استان در راستای توجه به ظرفیت های موجود و بهبود وضعیت بازار خدمات و نهاده های موجود صورت پذیرد.

 

 

 

 

در پایان، موارد زیر به تصویب رسید: -تصمیم گیری بر عهده کارگروه تخصصی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری استان باشد.

-کارگروه 5نفره ای تشکیل گردد، شامل نماینده سازمان برنامه و بودجه(خانم جهاگیری) یک نفر از دستگاه، 2نفر از دانشگاه شهیدباهنر و یک نفر از مراکز تحقیقاتی که طرح ها را بررسی و هدایت نمایند. -اعلام همکاری دانشگاه در جهت هزینه کردن در خصوص پژوهش های مورد نیاز سازمان ها به صورت مستقیم و غیر مستقیم در قالب پایان نامه و رساله تا دو برابر مبلغ هزینه کرد دستگاه های ذیربط.

-نماینده صنعت، معدن و تجارت برای جلسه بعدی گزارشی از وظایف، عملکرد و اهداف سازمان مذکور آماده و ارائه کند.

 

خبرنگار:ابوالفضل حاجی پور

کدخبر:950719  

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید