سفر کارآفرینی، از کلاس درس تا جامعه
سفر کارآفرینی، از کلاس درس تا جامعه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری فرد رئیس دانشگاه با حضور در این مراسم ضمن تأکید بر اهمیت کارآفرینی و اشتغال جوانان بهویژه فارغالتحصیلان دانشگاهی به توصیههای روانشاد مهندس علیرضا افضلیپور بنیانگذار دانشگاه اشاره نمود و خاطرنشان کرد؛ دانشآموختگان دانشگاهها باید این توانمندی را داشته باشند تا با ورود به عرصههای مختلف صنعت، معدن، کشاورزی و دیگر زمینهها ضمن گرهگشایی از مشکلات جامعه با بهرهمندی از تخصصهای روز دنیا در خلق ثروت و ایجاد ارزش افزوده پیشگام باشند.
وی با ارائه مباحثی با موضوع " پیچیدگی اقتصادی" و "نقد خامفروشی" به لزوم توجه به ارزش افزوده با تکمیل زنجیره تحقیق و توسعه در مسیر تجاریسازی دانش و خلق ثروت از طریق تولید محصولات جدید با فناوریهای پیشرفته، بر اهمیت منابع انسانی و پرورش نیروهای متخصص تأکید کرد.
دکتر مازیار سلمانزاده سرپرست امور فناوری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه، ضمن خوشامدگویی به حاضرین و قدردانی از حامیان این مراسم ابراز داشت: علم توأم با عمل مفید است و یقیناً دانشی که به عمل منجر نشود، ارزشی نخواهد داشت. دانشگاه در کنار آموزشهای علمی، قدرت تجزیهوتحلیل، تفکر انتقادی و مهارتهای ارتباطی را به دانشجویان میآموزد و اینکه چگونه برای حل مشکلات راهکار ارائه شود. تمام درسها در دانشگاه بهگونهای هدفمند طراحی شدهاند تا در آینده شغلی مفید واقع شوند و مهارتهای لازم را به دانشجویان بیاموزند.
سرپرست امور فناوری، ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه، ناامیدی و بیانگیزگی را تهدید بزرگی برای نسل جدید دانست و افزود؛ ضرورت دارد جوانان با تقویت مهارتهای اجتماعی آمادگی لازم برای زندگی آینده را کسب نمایند.
دکتر سید مهدی طبیبزاده رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان هدف از برگزاری این رویداد را تشویق و ایجاد انگیزه برای تلاشگران عرصه کارآفرینی و تشویق نسل جوان به راهاندازی کسبوکار بیان کرد و ابراز داشت؛ دانشگاه شهید باهنر کرمان با نگاه خیرانه شادروان علیرضا افضلیپور بهعنوان یکی از نمونههای موفق در حوزه کارآفرینی بنا نهاده شده است و این نگاه مسئولیتپذیری همراه با احساس دین نسبت به جامعه میتواند الگویی برای نسلهای آینده باشد؛ بنابراین اگر حرفه و کسبوکار به رسالت تبدیل شود و با این نگاه دیده شود، اثربخشی خود را بیشتر نشان خواهد داد.
رئیس اتاق بازرگانی و صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان تصریح کرد: استان کرمان نیازمند طراحی اکوسیستمی است تا بتواند ضمن عبور از اقتصاد متکی بر منابع تجدیدناپذیر معدنی و کشاورزی متکی بر منابع آبی محدود، به سمت اقتصاد دانشبنیان پیش رود.
گفتنی است: فرشید گلزاده کرمانی کارآفرین و فعال اقتصادی، شهابالدین خدابخش مدیرعامل کافهبازار، اکبر هاشمی بنیانگذار هفتهنامه شنبه، وحید شامخی مدیر توسعه کسبوکار نوبیتکس و عضو هیئترئیسه انجمن فینتک ایران، حسین نوذری بنیانگذار استارتآپ کسبی فای و مدیرعامل شرکت یکتا ارتباط و مهندس مصطفی علوی مدیر اجرایی و عضو هیئتمدیره تومن از دیگر سخنرانان این رویداد بودند.

نظر دهید