دیدار مسئولین دانشگاه شهید باهنر با مسئولین سازمان برنامه و بودجه کشور

  • تاریخ انتشار : 1402/07/12 - 04:12
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

دیدار مسئولین دانشگاه شهید باهنر با مسئولین سازمان برنامه و بودجه کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، دکتر حسین اکبری‌فرد رئیس دانشگاه، دکتر قاسم محمدی‌نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دکتر اکبر نظری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه با حضور در دفتر امور آموزشی سازمان برنامه و بودجه با دکتر غلامرضاخواجه سروی رئیس آموزش سازمان برنامه و دیگر مسئولین سازمان برنامه و بودجه دیدار و در خصوص تخصیص بودجه 1403-1402 گفتگو کردند.

گفتنی است: مسئولین دانشگاه در زمینه افزایش رفاهیات اعضای هیأت علمی و یاوران علمی، حق تدریس، حق تحقیق و همچنین در خصوص کسری بودجه بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مقرر گردید که این مباحث در بودجه 1403 مد نظر قرار گیرد.

گفتنی است: دکتر اکبری‌فرد رئیس دانشگاه و رئیس کارگروه مدل‌ها و روش‌های آموزشی دانش بنیان و دکتر قاسم محمدی نژاد معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی در جلسه دانشگاه‌های حکمت بنیان نیز حضور داشتند.

کلمات کلیدی
رضا میمند
خبرنگار :

رضا میمند

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید